2777
2789
عنوان

تروخدا تقصیر منه یا نامزدم❓😭😭😭چیکار کنممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 50 پست
الان که بدتر شد که . همون نه ساده رو میگفتی ، حتی اگه ناراحت میشد بهتر از این کارایی بود که امروز کر ...

مامانم ی جوریه انگار زیاد از نامزد بدبختم خوشش نمیاد از بس میگ فلانه و ...من و نسبت بهش سرد کرده😪هرچی میخاستم برم بیرون اصلن حالشو نداشتم

عزیزم نامزدی به همین چیزاس واقعا درست نیست که شما بخاطر حرف مامانت با روان یک نفر دیگه بازی کنیاگه خ ...

😭دلم براش سوخت واقعن

گناه داشت الان خیلی براش ناراحتم اما مامانم براش مهم نیس انقد گفته مگ کسی تو نامزدی بیرون میره   منم حال نداشتم مامانمو راضی کنم ک بزارع براهمین گفتم مامانم اجازع نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر شماست الان صبر کن تا شب ..یکم آروم شه پیام بده معذرت بخواه و بگو تقصیر من بود .اگه محل هم نذاش ...

گناه داشت 

واقعن اوضاع خانوادم و شرایطشون

مامانمم زیاد از نامزدم خوشش نمیاد

مامانم ی جوریه انگار زیاد از نامزد بدبختم خوشش نمیاد از بس میگ فلانه و ...من و نسبت بهش سرد کرده😪هر ...

شما می خوای یه زندگی مستقل تشکیل بدی ، نباید انقدر تحت تاثیر حرف بقیه باشی . بشین درست فکرات رو بکن . اگه میخوای طرف رو رابطه رو درست ادامه بده ، نه با توهین و بی محلی . اگه نمی خوایش هم تموم کن ، هم تو راحت بشی هم اون بنده خدا علاف نباشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

زنگ میزنه مردها مثل ما عاطفی نیستن بیشتر اوقات عقلی تصمیم میگیرن فعلا قاطی کرده ولی شک نکن بهت زنگ میزنه اگه قرار باشه با این بچه بازی قهر کنه و برا همیشه بره پس بهتر که بره ولی اگه زنگ زد ازش دلجوئی کن و معذرت خواهی گن و بگو نه دلت اومد ناراحتش کنی بگی نمیام نه اینکه حال اومدنو داشتی

حالا اول راهی انقدر دعواها و قهرها تو زندگی بکنی که بشینی به اینا بخندی

مامانم خیلی ظاهر بینع

من قبلن نامزد داشتم 

مامانم نامزد قبلیمو دوس دارع

از نامزدم‌خوشش نمیاد دلم برا نامزدم میسوزه

😭 حالم بده چرا اینطور شدمدلم براش میسوزع

طبیعیه چون اشتباه کردی . حالا توی خونه مامانت نذاشت ، دم دانشگاه میتونستی به اون دو ساعت معطلیش احترام بذاری و بری حداقل توضیح بدی براش ، که من حالم خوب نیست و فلان ، نه که زنگ بزنی بابات و یواشکی بری خونه .

در کل کارت اشتباه بوده ، هیچ توجیحی هم نداره ولی غیرقابل جبران نیست . صبر کن یکم آروم بشه ، بعد حتما براش توضیح بده و معذرت خواهی کن . 

این هم یادت باشه که شما الان دارید مدل رابطتون رو برای تا آخر عمر معلوم میکنید ، نباید بذاری بی احترامی به همدیگه عادتتون بشه . چون اینبار شما کردی ، بار بعد اون انجام میده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مامانم خیلی ظاهر بینعمن قبلن نامزد داشتم مامانم نامزد قبلیمو دوس دارعاز نامزدم‌خوشش نمیاد دلم برا نا ...

سعی کن از خوبی‌اش بهش بگی خودت باید دوستش داشته باشی نذار کسی. باعث رفتار بدت با نامزدت بشه اگه دوستش داری براش دلسوزی نکن به همه ثابت کن که لیاقتت رو. داره اگه داری دلسوزی میکنی پس خودتم هنوز نمیدونی واقعا دوستش داری یا نه .اگه واقعا انتخوابته پس پاش وایسا و در هر شرایطی ازش دفاع کن اون بدبختم هم مسخره دست خودت و خانوادت نکن

سعی کن از خوبی‌اش بهش بگی خودت باید دوستش داشته باشی نذار کسی. باعث رفتار بدت با نامزدت بشه اگه دوست ...

😭😭😭😭نمیدونم بخدا ففط دلم براش میسوزه مخصوصن اینک مامانم ازش خوشش نمیاد بیشتر سرد شدم دست خودم‌نیس

طبیعیه چون اشتباه کردی . حالا توی خونه مامانت نذاشت ، دم دانشگاه میتونستی به اون دو ساعت معطلیش احتر ...

گیج شدم واقعن نمیدونم چ‌مرگم شدع ی روز خوبم ی هفته بد

خودم ادم سردی بودم کلن سردتر شدم نسبت بهش

فقط دلم براش میسوزع 

مبدونم اگ‌اون همچین کاری بامن‌میکرد تا یکماه قهر میکردم بهش حق میدم دلش بشکنه

گیج شدم واقعن نمیدونم چ‌مرگم شدع ی روز خوبم ی هفته بدخودم ادم سردی بودم کلن سردتر شدم نسبت بهشفقط دل ...

ببین ظاهرا شما الان آمادگی رابطه و ازدواج رو نداری ، علاقه خاصی هم به این بنده خدا نداری . به نظرم تمومش کن . هم خودت راحت میشی هم اون بنده خدا اذیت نمیشه