2777
2789
عنوان

تروخدا تقصیر منه یا نامزدم❓😭😭😭چیکار کنممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست میگه واقعا مگه مسخرتهخب حقیقتو میگفتی میگفتی امروز حوصله ی بیرون رفتن ندارماونم از صبح اسیر نمی ...

گفتم ولی خیلی اصرار کرد ک مدتیه بیرون نرفتیم بریم بیرون تروخدا منم مجبور شدم بگم اره ک‌ناراحت نشه

قهر کردهه چیکار کنم ؟؟ بخدا خیلی بیحالم

کآری نکن دیگ..بگیر بخاب خیالت راحت شد دیگ زنگ نمیزنه ..مگ همینو نمیخاستی؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قهر کردهه چیکار کنم ؟؟ بخدا خیلی بیحالم

الان بهش گیر نده

تا فردا آروم میشه

فردا عذرخواهی کن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ببخشیدا ولی خیلیی پررویی ک میگی مقصر منم یا نامزدم

تا به بلوغ عقلی نرسیدی ازدواج نکن بنظرم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه بابا محلش نذار زنگ میزنه الان زده به برق خودشو وقتی انقدر آویزونه که بعد دوساعت و نیم علافی بازم ...

اخه از دیشب نقشه ریخت ک فردا کجا بریم و چی بخریم و چیکار کنیم دوساعت حرف زد میدونم ناراحت بود زیاد تو عمرم انقد ناراحت ندیدمش

گفتم ولی خیلی اصرار کرد ک مدتیه بیرون نرفتیم بریم بیرون تروخدا منم مجبور شدم بگم اره ک‌ناراحت نشه

الان که بدتر شد که . همون نه ساده رو میگفتی ، حتی اگه ناراحت میشد بهتر از این کارایی بود که امروز کردی . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اخه مامانم میگ پروش کردی ک میگ بریم بیرونکلن روانی شدم

عزیزم نامزدی به همین چیزاس واقعا درست نیست که شما بخاطر حرف مامانت با روان یک نفر دیگه بازی کنی

اگه خوشت نمیاد بگو نه و خودتو راحد کن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸