2777
2789
عنوان

تروخدا تقصیر منه یا نامزدم❓😭😭😭چیکار کنممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 50 پست
ببین ظاهرا شما الان آمادگی رابطه و ازدواج رو نداری ، علاقه خاصی هم به این بنده خدا نداری . به نظرم ت ...

دوستش داشتم احساسم بهش بیشتر وابستگی و دلسوزیه

مامانم خیلی ظاهر بینه تا نامزدم ی زره ی طوری باشه سریع نظر ش عوض میشه همشم منتظر اینه ک بهم بزنه و من باپسرخالم ک‌نامزد قبلیم بود ازدواج‌کنم

هر روز میگ ک بیا ببین اینو چی داره زشته فلانه با فلانی ازدواج‌نکردی حالا مث سگ‌پشیمونی

درحالی ک پشیمون نیستم

دوستش داشتم احساسم بهش بیشتر وابستگی و دلسوزیهمامانم خیلی ظاهر بینه تا نامزدم ی زره ی طوری باشه سریع ...

حالا پسر خالت مگه مجرده ؟ گفتی اونم نامزد کرده 

شما بهم بزنی ، دوباره قراره بیاد خواستگاریت ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا پسر خالت مگه مجرده ؟ گفتی اونم نامزد کرده شما بهم بزنی ، دوباره قراره بیاد خواستگاریت ؟

ن مجرد نیس نامزده اونم

مامانم منتظره اون بهم بزنه  ک مال منم بهم بزنه

حالا پسر خالت مگه مجرده ؟ گفتی اونم نامزد کرده شما بهم بزنی ، دوباره قراره بیاد خواستگاریت ؟

ن مجرد نیس نامزده اونم

ن مجرد نیس نامزده اونم

ن مجرد نیس نامزده اونممامانم منتظره اون بهم بزنه ک مال منم بهم بزنه

خوب اومدیم و اون بهم نزد ، ازدواج کرد و رفت سر خونه و زندگیش ، بعد مامان شما میخواد چیکار کنه ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم