از وقتی اومده همش با گوشی بلند بلند با داد حرف میزنه همکاراشن بعدشم من رفتم خوابیدم دقتی قطع کرد خوابم برد دیدم 20 دقیقه بعد دوباره با این زنه همکارش بلند بلند حرف میزنه هی میگفت ببین عزیزمن وای دارم سر درد میمیرم بلند شدم گفتمش نمیبینی خوابم چ خبرته سرم داد کشید منم چایی درست کردم خودم خوردم محلش نذاشتم ولی خیلی عصبیم انگار نمیفهمه ک اومده خونه و خونه است و من خوابم اولیتش کاره انگار نمیگه اولیتش باید زنش باشه حتی روزای تعطیل تو سفر همکاراش میگفتن بابا ولش کن جواب نده روز تعطیله میزد گند میزد ب همه چی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
همسر منم همینطور.جدیدا پست جدید گرفته. تا سه و نیم سر کار. بعدش میاد یا خواب، یا سرش تو لب تاپ یا تو گوشی . یا حرف میزنه با همکاراش یا در حال چت باهاشون. تازه یه همکار دختر هم داره. دختره تجربه کاریش خوبه.. خیلی وقتها ازش راهنمایی میگیره.برا همین خیلی وقتها تا دیر وقت در حال چت باهاش... و این منو بیشتر اذیت میکنه... نمیدونم چکار کنم.... صحبتهایشان کاری هست ولی من ناراحت میشم...مخصوصا که انگار به حرفای دختره خیلی اهمیت میده
آره.همین اذیتم میکنه... چت ها رو چک میکنم گاهی...ولی دیگه بیشتر کنترل نمیتونم بکنم...ولی بهش گفتم خط قرمز رد کنی میام اداره آبرو برات نمیذارم و گاری میکنم که پست آبدارچی هم بها ندن