2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم همینطور.جدیدا پست جدید گرفته. تا سه و نیم سر کار. بعدش میاد یا خواب، یا سرش تو لب تاپ یا تو ...

وای منکه انقدر حساسم اگر جات بودم کنارش دونه دونه چت هاشون نگا میکردم 

وای منکه انقدر حساسم اگر جات بودم کنارش دونه دونه چت هاشون نگا میکردم

نمیدونم... ولی میدونم فعلا چت ها فقط کاریه و بیشتر هم بخاطر استرس کاری هست که همسرم داره ....

ولی خودم دارم اذیت میشم واقعا... همش میگم کاش دختره شوهر کنه....یا دختره از اونجا بره.... همسرم مرد هیزی نیست ولی خب شیطان هم ممکنه این وسط ..... 

نمیدونم... ولی میدونم فعلا چت ها فقط کاریه و بیشتر هم بخاطر استرس کاری هست که همسرم داره ....ولی خود ...

بنظرم مدتی اهمیت نده اگر کاری بی اهمیت باش وقتی چت کرد خودتو مشغول کن فقط به شوهرت بگو درسته همکارید ولی خب زیادم خوشم نمیاد وقتی خونه ای همش چت کنی 

شما در طول روز باید استراحت کنی جانم بعدشم بعدا با آرامش باهاش صحبت کن بگو بهش اذیت میشی

چطور در طول روز استراحت کنم دانشگاه کلاس باشگاه پایان نامه کار خونه

بنظرم مدتی اهمیت نده اگر کاری بی اهمیت باش وقتی چت کرد خودتو مشغول کن فقط به شوهرت بگو درسته همکارید ...

مجبورم زیاد اهمیت ندم ولی پیامهاشون رو بعدا چک میکنم. اگه طرز حرف زدنشون تو پیام عوض بشه باید مشکوک بشم. از خدا هم بخوام خیانت رو سر هیچکس حتی دشمنم هم نیاره. احتمالا با مشاور هم حرف بزنم

مجبورم زیاد اهمیت ندم ولی پیامهاشون رو بعدا چک میکنم. اگه طرز حرف زدنشون تو پیام عوض بشه باید مشکوک ...

واقعا من خیانت را دیدم خدا سر هیچکس نیاره حتی دشمن خیلی بده ایشالا که چیزی نیست سعی کن کم کم به شوهرت بفهمونی اوتم نه که شک کردی اینکه کمتر کنه 

واقعا من خیانت را دیدم خدا سر هیچکس نیاره حتی دشمن خیلی بده ایشالا که چیزی نیست سعی کن کم کم به شوهر ...

ببین الان میدونم هیچی بینشون نیست. و به شوهرم اعتماد دارم.... ولی اون دختره رو نمیشناسم به اون اعتماد ندارم.با خودم میگم نکنه این ارتباط کاری کار دستمون بده.... چندین بار هم به شوهرم گفتم فقط مواقع ضروری باهاش چت کن اگه کار واجب داری باهاش ارتباط داری.اگه کارت ضروری نیست بذار برای سر کارت....اما چت ها رو که میخونم بیشترش به نظرم ضروری نیست . شوهرم تازه ریس شده ۲۰ نفر زیر دستش کار میکنن که بعضا پرو هم هستن. همش با این دختره در مورد این و اون حرف میزنن و میگن چطور با طرف رفتار کنن یا چیزایی شبیه این

واقعا من خیانت را دیدم خدا سر هیچکس نیاره حتی دشمن خیلی بده ایشالا که چیزی نیست سعی کن کم کم به شوهر ...

من همین الانش هم عذاب میکشم.خدا به داد اونایی برسه که خیانت دیدن...‌‌ فقط میتونم بگم خدا برا اون زن و مرد خیانتکار نسازه...امیدوارم از گردن قطع نخاع بشن ببینم اون معشوقش باز میاد نگاهش کنه یا نه......