2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون من شکاکم یا حق دارم

165 بازدید | 19 پست

من ی چن روز رفتم خونه عمم پیشش ی شهر دیگس خونش

بعد همسرم تولد رفیق فابش بود قرار شده بود ک خودش با دوست دوستش ک دوست مشترک هم نبود این رفیقشو سوپرایز کنع از طرفی این دوست دوستش تو این شهر غریبن و خانمشو نتونسته بود تنها بزاره اورده بودش و تنها خانم جمع بود بعد اینا تولد گرفته بودن و عکس اتداخته بودن و خانمه من دیدم تو عکس کیک زده تو صورت رفیق شوهرش ینی همون صاب تول 

بعد من حالا تاایتجاشو میتونم هضم کنم باقیشو ک چرا عکس زنه بی روسری البته باشوهرش بود و رفیق همسرم تو گوشی همسرم بود همش میگم شوهر اون غیرت مگ نداره اون رفیق دوستت رضا بوده ن رفیق تو چظوری شوهرش اجازه داده عکسش تو گوشی تو باشه بعد میگ اون یارو ازما بزرگتره من و رضا (صاب تول )میشناسع ک زنشو میاره ما حتی  قبل ازدواجمم باهم مسافرتم رفتیم ینی همسرم مجرد ودوستشم محرد بااون زن ومرد ک زن وشوهرن .من میگم اکی تو ادم درست ولی توچرا با چنین ادمایی معاشرت داری میگ تو شکاکی

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه سناریو فیلم ترکی نوشتی

ن دیگ عین واقعیت

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

خدایی شکاکی زن یکی دیگه روسری نداره این چیکار کنه ؟ مگه میتونه همه رو به دین دعوت کنه یا ادب کنه؟ مگه میشه بگه با آدمی که زنش یا دوست دخترش حجاب نداره قطع رابطه میکنم ؟ خیلی حرفت بچگانه اس . چند سالته ؟

همه ی اینا بستگی ب ظرفیت همسر شما داره خودت باید طبق اخلاق و دیدگاه همسرت بسنجی ک آیا نگاه بدی داره ...

نگاه بدی نداره من میگم همسرم چرا باید با چنین خانواده های یی بندی معاشرت کنه

خدایی شکاکی زن یکی دیگه روسری نداره این چیکار کنه ؟ مگه میتونه همه رو به دین دعوت کنه یا ادب کنه؟ مگ ...

اخه بمن ربطی نداره لخته یا ن میگم چرا عکسش تو گوشی همسرم بود

۲۸

نگاه بدی نداره من میگم همسرم چرا باید با چنین خانواده های یی بندی معاشرت کنه

عزیزم الان خیلی ها براشون عادیه این مسائل شما اگ واقعا برات آزار دهنده س اول با همسرتون صحبت کنید اگ قبول می‌کنه برید مشاوره اون بهتر منظور شمارو می‌رسونه ب همسرت اما اصلا باهاش کل کل نکن ک اونم حساس بشه

اخه بمن ربطی نداره لخته یا ن میگم چرا عکسش تو گوشی همسرم بود۲۸

فرستادن عکسای تولدو خب چیه مگه بعدم بهش گفتی چرا با این آدما در ارتباطی . اینجوری زندگیتو میکشونی لبه پرتگاه . هر کسی ممکنه هر جوری باشه . رفتار ما مهمه . من محجبه ام ولی به اجبار عروسی و تولد مختلط که مشروب میخورن میرم. یا مثلا رفتیم سفر دوست همسرم گوشیش خوب بود عکسای تکی من توی گوشی اون هست