2777
2789

سرویس چندتا مدرسه با ده میلیون حقوق که دو سوم حقوقت برای تعمیر ماشین و استهلاکش میره 

مربی پیش دبستانی با حقوق ۴ میلیون

من بچه ها رو دوس دارم جون میگیرم با بعضی بچه ها کار فعلیمم سرویس مدارسه اما خرج تعمیر ماشین کمرمو شکسته

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

مربی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون سرویس خب 

اگه واقعا هم  دو سومش بره برا 

تعمیر بازم همون تقریبا 4 تومن میمونه

من حوصله بچه مردم  رو ندارم 

ب خاطر همین جا تو باشم 

سرویس و انتخاب می‌کنم

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

سرویس وقت کمتری ازت میگیره خب مثلا هفت تومن کجا چهارتومن کجا

من ۱۹ تا دانش اموز رو میبرم و میارم تو تایم های مختلف همچین وقت کمی هم نیستا در خوشبینانه ترین حالت روزی پنج ساعت سرکارم

هفت تومن برام نمیمونه سه چهارماه برام میمونه

من ۱۹ تا دانش اموز رو میبرم و میارم تو تایم های مختلف همچین وقت کمی هم نیستا در خوشبینانه ترین حالت ...

عه فکر کردم فقط دو سه نوبته مربی چند ساعته اونوقت؟

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

همون سرویس خب اگه واقعا هم دو سومش بره برا تعمیر بازم همون تقریبا 4 تومن میمونهمن حوصله بچه مردم ...

ولی الانم پیش دبستانی ها و دبستانی ها رو میبرم و میارم

نوزده نفرن و شش و نیم صبح از خونه میزنم بیرون

و حدودا ۶ عصر کارم تموم میشه

ماشینمو داغون کردن انقد در و محکم بستن در ماشینم داغون شد

جیش کردن تو شلوارشون روکش صندلیم فاجعه شد مجبور شدم روکش چرم بزنم مدام بتونم بشورم کل ماشین بوی جیش میداد جلوبندی ماشینم و لاستیکام و هزار چیز دیگش داغون شده هرچی درمیارم خرج ماشینه همین ماه سه تومن برام موند