2777
2789
عنوان

عدم تقارن صورت و اصلاح فک

69 بازدید | 11 پست

من فهمیدم فکم یکم متمایل به شمت چپ صورتمه برا همین صورتمو ناقرینه کرده

چجوری میتونم فکمو درست کنم؟ حتما باید جراحی شه یا چی؟

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون صورتم بدجوری نامتقارنه و تو چشمه

گفتم که

الان دستاتون بزرگ کوچیکه 

یه چشم با اون‌یکی فرق داره

یه پا بزرگتر از اون یکیه

یه سینه از او نیکی بزرگتره

اینجور حساس باشین هر روز بفکر عمل میفتین

خدا یه چیزی فهمیده که اینجوری کرده

فک بالای من یکمی جلوتر از فک پایینم بود 

همه میگفتن باید عمل شی و سخته ولش کن  

اینقدر پیش انواع دندون پزشکا رفتم 

اخرش با ارتودنسی برام درست کردن 

فقط خواستم بگم واقعا یه چیزای خیلی کوچیک خیلی توی فیس تاثیر دارن 

من که کلی تغییر کردم 

گفتم کهالان دستاتون بزرگ کوچیکه یه چشم با اون‌یکی فرق دارهیه پا بزرگتر از اون یکیهیه سینه از او نیکی ...

ببین دوست من، علت اصلی کمبود اعتماد بنفس من همین نامتقارنی صورتمه اگه اوکی شه واقعا حس آسودگی خواهم کرد

فک بالای من یکمی جلوتر از فک پایینم بود همه میگفتن باید عمل شی و سخته ولش کن اینقدر پیش انواع دندون ...

آخه الان ارتودنسی هم گرونه منم دانشجوعم🤦 

ببین دوست من، علت اصلی کمبود اعتماد بنفس من همین نامتقارنی صورتمه اگه اوکی شه واقعا حس آسودگی خواهم ...

هرجورد راحتین ولی اینکه میگن نقص ظاهر که البته اونم حرف خوبی نیس اعتماد به نفس رو پایین میاره حرف دکترهای زیباییه

خیلی ها رو دیدم یه جاش واقعا سوخته یا مشکل جسمی داره پر از اعتماد به نفس و اراده اس

موفق باشین

اره دقیقا ولی اکثر جاها قسطیه

دلم میخواد النگو ها و گوشواره هامو بفروشم ولی مطمئن نیستم ۶۰_ ۷۰ دربیاره یا نه... خودشم فکر نکنم خونوادم بزارن🥲

دلم میخواد النگو ها و گوشواره هامو بفروشم ولی مطمئن نیستم ۶۰_ ۷۰ دربیاره یا نه... خودشم فکر نکنم خون ...

وای یه دکتر خوب پیدا کن ازش مشورت بگیر 

بعدش گفتم که بیشتر دکترا برای کارای ارتودنسی قسطی میکنن 

هر ۴۰ روز که باید بری تنظیم ۲ تومن

میتونی سرکارم بری 

وای یه دکتر خوب پیدا کن ازش مشورت بگیر بعدش گفتم که بیشتر دکترا برای کارای ارتودنسی قسطی میکنن هر ۴۰ ...

نمیتونم سر کار برم بخاطر شیفتام🥲