2777
2789
ارهه غرغرو هستم ولی نه خیلی منفی ولی خودخواه نیستم خیلیکم حرصممم زیاد میخورممم زبون درازم فقط برا خا ...

آزمون یا قبولی تسلط نداری نگرانی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا دختر دارم، یعنی سومین بچم پسر میشه ؟خدا از دهنت بشنوه ،حست چقدر درسته گلم ؟

حس ششمم خیلی قویه قربونت برم هرچی بگم میشه انشالله خداوند متعال واست صلاح بدونه بهت پسر بده عزیزدلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خب چه زمانی میبینمش؟ چرا دو دله؟ از چی؟ @قندونخانم

از جدی شدن رابطه

نه اصلا از تو بدون نمیاد فقط اخلاقت این مدلیههرکسی یه اخلاقی داره دلیل نمیشه ازت بدشون بیادفقط یه خا ...

مرسیی

وایییی اره راس میگیی زنداداشم چندماهه اومده تو خانوادمون ازش نه بدم میاد نه خوشم میاد وقتی پیششم نه گرم میگیرم نه خیلیی قیاقه میگیرم بعضی وقتام باهاش گرم میگیرم ولی بعده بعضی مهمونیا یسریا بهم میگفتنن چرا قیافه عمه شاه گرفته بودیی درصورتی اصلا حواسم نبودهه یکی دوبارم اومد خونمون من درس داشتم نتونستم برم پیشش پس حتما بدش اومده چون وقتی گفتی اولین کسی بود که به ذهنم اومدد راس میگیی پس حواسم باشه بهتر رفتار کنم

مرسییوایییی اره راس میگیی زنداداشم چندماهه اومده تو خانوادمون ازش نه بدم میاد نه خوشم میاد وقتی پیشش ...

اره قربونت برم بخاطر داداشتم شده محبت کن 

افریننن دقیقااااااااا یکی برا امتحانام استرس دارم چطور شه یکی هم برای معدلم نگرانمم تقریبا داری دقیق ...

قربونت 

قربونت بشم عزیزم بهترین ها برا قلب مهربانت ♥️

انشالله ممنونم فدات

اره قربونت برم بخاطر داداشتم شده محبت کن

اخه اتفاقا از لج داداشم. گرم نمیگیرم🥲😂ولی باشه از این به بعد از این قیاقه عمع شاهی در میارم😂😂اخه اصلا دست خودم نیست بنظرخودم خیلیی پیشش نرمال و مهربونمم بقیه میگن انگار میخوای بزنیشونن از قصدم نمیکنمم

اخه اتفاقا از لج داداشم. گرم نمیگیرم🥲😂ولی باشه از این به بعد از این قیاقه عمع شاهی در میارم😂😂اخه ...

ما از نظر خودمون هیچ مشکلی نداریم کاملیم ولی دیگران که متوجه رفتارمون میشن 

اره عزیزم باهاش مهربونم باش گرم بگیر ولی اندازه که حد و حدود رعایت بشه