2777
2789
بنظرت امروز نماز خوندم امام رضا حاجتمو میده؟

تا وقتی نمازتو قطع و وصل میکنیم و نمازو فقط واسه حاجت میخونی امیدوار نباش فدات

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی اطرافیانم راجبم چی فکر میکنن رفتارو اخلاقو اینا لطفا رک بگوومثلا خانواده دوستان همترمی و ای ...

ببخشید قربونت 

ولی غرغرویی یکمم خودخواه زیاد حرص میخوری 

یکمم زبون درازی

بازم معذرت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزمم بهم میگی چندوقت بعدعروسیم بچه دارمیشم؟🥺عاشق بچه ام

زودرنجی 

همسرت هم بچه دوست داره ولی عجله نداره

کمتر از یکسال 

ببخشید قربونت ولی غرغرویی یکمم خودخواه زیاد حرص میخوری یکمم زبون درازیبازم معذرت

ارهه غرغرو هستم ولی نه خیلی منفی ولی خودخواه نیستم خیلیکم حرصممم زیاد میخورممم زبون درازم فقط برا خانواده هستم😂🥲💆🏻‍♀یعنی ازم بدشون میاد؟ 

و میشه بگی دغدغه این دوره ام چیه ممنونم

ارهه غرغرو هستم ولی نه خیلی منفی ولی خودخواه نیستم خیلیکم حرصممم زیاد میخورممم زبون درازم فقط برا خا ...

نه اصلا از تو بدون نمیاد 

فقط اخلاقت این مدلیه

هرکسی یه اخلاقی داره دلیل نمیشه ازت بدشون بیاد

فقط یه خانمی نزدیکت هست حالا دقیق نمی‌دونم حکم زنبرادر خواهر شوهر داره خودتو تو چشمش بد نکن باهات لج میوفته