2777
2789

من ۳۰ سالمه. شوهرم همیشه مشکل کار و بی پولی داشته .من از اول کار کردم .بیشتر خرج زندگی رو دادم . خونه و ماشینو من خریدم . بهش محبت میکردم . ولی اون بهم توهین و بی احترامی میکنه . جدا میخوابه و اصلا باهام حرف نمیزنه. بی احترامی هم میکنه. خیلی افسرده شدم . تو مجازی با یکی حرف میزدم خیلی بم کمک کرد روحیه  ام بهتر شده بود ولی بعد ک تموم کردیم بدتر شدم حتی بدتر از قبل .  ای خدا این چ زندگی ای من دارم 😭بدجور حس تنهایی دارم . همش اضطراب همش تپش قلب استرس ناامیدی. الانم دوباره بم توهین کرد ‌هر چی میشه فحش میده مسخرم میکنه همش ازار روحی .. خسته شدم دیگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال من بدتر از مال توعهاهمیت نده،برای خودت زندگی کن.ارتبا طت رو با خدا قوی کن وبه شوهرت به چشم امتحا ...

کمبود عاطفی شدید دارم .  نمیتونم .همه مث هم نیستن من نمیتونمممم تنهایی رو تحمل کنم

بزور طلاق بگیر همیشه ی راهی هست با وکیل صحبت کن مشکلات شوهرت بگو دعوا راه بنداز تو خونه بزن بیرون

کاش همین راحتی بود .سه دنگ خونه رو زدم ب نامش . مشکل اعصاب داره قاتل خوبی میتونه بشه 😭