2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه همش توهین 😭ولی من تو زندگیم صدمو گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
قضاوت نمیکنم اما نمیدونم چرا ازش جدا نمیشه هیچ مردی نمیخواد طلاق بده باید تو اقدام کنی

سه دنگه خونه رو زدم ب اسمش. بابت مهریه خونه رو نمیدن ‌. قسط بندی میشع  ‌‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینجوری میکنی؟آیا تو باهاش خوبی؟

هعععییی من خیلی ساده ام . این برام مث پرنسس ها رفتار میکنه. انگار من مردشم اون زنمه. همش ناز و ادا داره برام . هیچ محبتی ازش ندیدم هیچ مردونگی ندیدم ازش .... مث یه زن بیوه ام .. من براش صدمو گذاشتم . خیای بهش محبت کردم خیلی مهربون بودم ولی اون داغونم کرد با بی مهریش

هعععییی من خیلی ساده ام . این برام مث پرنسس ها رفتار میکنه. انگار من مردشم اون زنمه. همش ناز و ادا د ...

اخه چرا 

من فک میکنم بخاطر بی کاری و بی عرضگیش اعتماد به نفس نداره خود کم بینی داره و غرور مردانه اش ضربه دیده 

غرور مردانگی اش رو ترمیم کن 

اهل خیانت و دود و دم و مواد هست؟

اخه چرا من فک میکنم بخاطر بی کاری و بی عرضگیش اعتماد به نفس نداره خود کم بینی داره و غرور مردانه اش ...

از اول همین بود. من فک میکردم ادم میشه . این همه خوب بودم این همه مشکلات مالیشو حل کردم خوب نشد بدترم شد . اره سیگار و متادون 

اخه چرا من فک میکنم بخاطر بی کاری و بی عرضگیش اعتماد به نفس نداره خود کم بینی داره و غرور مردانه اش ...

موقعیت خیانت داشته باشه مطمئنم پا میده . وگرنه نه قیافه داره نه پول ن اخلاق