2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی دستورشو؟

حلوای شیر آرد سفید رو بزار روی گاز خامیش گرفته بشه اما رنگش عوض نشه  بعد توی یه قابلمه شیر و شکر بریز رو بزار بجوشه شکر حل بشه بعد روغن بریز توی آرد و کمی تفتش بده بعد هم شیره رو بهش اضافه کن زعفرانم بزن بهش 

مرسی گلم روزه شماهم قبولمن اصلا حلوای ساده م بلد نیستم همیشه خراب میکنم وقتیم روزه م همش دلم حلوا ب ...

ممنونم قشنگم مامانم حلوا شیره انگور درست می‌کنه هم چذبه هم نیزنه به دندونم اصلا خوشم نمیاد اما همسایمون نذری میاره نمیدونی چقدر دوست دارم همیشه هم موقع روزه داری و گشنگی هوس میکنم

ممنونم قشنگم مامانم حلوا شیره انگور درست می‌کنه هم چذبه هم نیزنه به دندونم اصلا خوشم نمیاد اما همسای ...

منم خواهرم خیلی خوب درست میکنه چندین بارم بهم یاد داده ولی اصلا خوب نمیشه میریزم دور الان دلم حلوا با سوپ و پنیر سبزی میخواد حوصله ندارم بلند شم کاش یکی نذری میاورد😃