2777
2789
نه در طول سال تست برای دهم بزنی اشتباهه امسال فقط نهایی هاشو بخون اونم فقط عمومی یادت نره یه سکوی پر ...

بعد عید همه دهمو واسه نهایی میخونم اگه نمره هام خوب بود هر کدوم که هیچ اگهنبود سال بعد دوباره ترمیم میدم شاید سال بعد مریض شدم الان که فرصت دارم شانسو امتحان میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید لطفا از من بپذیرید که حالم ازتون به هم میخوره که میخواید بچه ها رو از رویاهاشون زده کنید بره ...

حتماکتاب پدرپولدار پدر بی پول بخون هیچی حالیت نیست جوجه اردک زشت وقتی نظری رو درک نمیکنی اظهارنظرتو بنداز اشغالی

ن نمخان برن که میخان به عنوان بهونه بگننمره مستمر خب میگیرن امتحان اردیبهشت امتحان میانترنه همونو بز ...

خب چرا میخوای نری

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

مشکل اینه نمیدونه چجوری توصیح بده ما بفهمیم هی مم میکنه بلد نیست چجوری بیان کنه

یعنی همه معلمات اینجورین؟؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

حتماکتاب پدرپولدار پدر بی پول بخون هیچی حالیت نیست جوجه اردک زشت وقتی نظری رو درک نمیکنی اظهارنظرتو ...

بله حتما بنظرتون تو نت هست دانلود کنم یا باید بخرمش
ممنون که در افزایش سطح درک من کمک کردید
{جوجه اردک زشت } خیلی ممنون میفهمم که کتاب اثر منفی برام خواهد داشت حداقلش اینکه من به کسی توهین نکردم وقتی گفتم حالم ازت بهم میخوره برای اینکه 

ازدواج کنه به یکی دیگه بگو 2 زار پول بهم بده ازدواج کنه هرروز غرورشو خورد کنه ازدواج کنه بشینه کنج خونه منتظر اقایی که چی بشه درس نخونه
مگه روزی 10 ساعت درس خوندن چقدر زحمت داره  

بله حتما بنظرتون تو نت هست دانلود کنم یا باید بخرمشممنون که در افزایش سطح درک من کمک کردید{جوجه اردک ...

تواصلا نفهمیدی من چی گفتم اگه میفهمیدی اینو نمیگفتی که 

گفتم هنرپولسازیادبگیره بهتردرس خوندنه الان یه معلم یا پرستار چقدرحقوق داره؟اخرشم همش باید ببینه چ تایمی بره سرکاره بخاطر چندرغاز اماارایشگرای حرفه ای کلی درامد دارن گفتم برو یچی یاد بگیر پولدر بیار ایشالا وقتی سنت رسید باادم خوب پولدار ازدواج کنی چیش بدبود؟حالیت نبس وقتی درس خوندی اخرش هیچی نشدی میفهمی چی میگم

تواصلا نفهمیدی من چی گفتم اگه میفهمیدی اینو نمیگفتی که گفتم هنرپولسازیادبگیره بهتردرس خوندنه الان یه ...

میفهمم ولی برا ما راهی جز این نیست
معلم و پرستار علاقشون بوده و گرنه که اشتباه کردن رفتن همچین رشته ای