2777
2789
عنوان

ریمو ابرو با لیزر

49 بازدید | 12 پست

@mamiii_arsam    

@تیتیجونبلا    

@هوووووففففف    

عزیزانی که تگتون کردم لطفا اگه تاپیکم رو دیدید راهنماییم کنید خیلی نگرانم.شما تو بعضی تاپیک ها گفته بودید تتو و میکرو ابرو با لیزر پاک کردید الان به توصیتون احتیاج دارم.

من به تازگی میکرو کردم و پشیمونم می‌خوام تا عید ریمو کنم و چون هنوز ابروم زخمه مجبورم یه ماه صبر کنم بعد برم برای لیزر که متاسفانه تا عید فرصت زیادی نمی‌مونه میخواستم بدونم برای شما چند جلسه طول کشید؟ بین جلسات چقدر فاصله باید باشه؟ ابروها با لیزر می‌ریزه یا سفید میشه ؟ مراقبت ها رو بگید لطفا و اینکه بعد از دو سه جلسه اول تا چه حد پاک میشه؟ خیالم راحت باشه با لیزر کامل میره؟

من خیلی شرایطم حساسه اینقدر ظاهرم بد شده اصلا نمیتونم از خونه برم بیرون خواهشاً اگر کمکی میتونید بکنید دریغ نکنید و راهنمایی کنید🙏 دارم از استرس اینکه پاک میشه یا نه میمیرم

من چشمام را لیزر کردم تاتوش را .آره ابروهات سفید میشه بین هر جلسه تا جلسه ی بعد یک ماه زمان میبره

به نظرت تا عید که نهایت یکی دو جلسه بتونم برم تا چه حد پاک میشه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چشمام را لیزر کردم تاتوش را .آره ابروهات سفید میشه بین هر جلسه تا جلسه ی بعد یک ماه زمان میبره

بعد رنگ ابروها بر میگرده دیگه؟ روی رشد موها و ریزش مو که اثری نمی‌ذاره میترسم ابروهام بریزه و رشدش هم مختل بشه

بعد رنگ ابروها بر میگرده دیگه؟ روی رشد موها و ریزش مو که اثری نمی‌ذاره میترسم ابروهام بریزه و رشدش ه ...

من مژه هام سفید خودم قیچی کردم دراومد مثل قبل ،ولی خود اپراتور میگه به مرور سفیدی که گرفته برمیگرده من تحمل نیاوردم خودم قیچی کردم

خب مگه نمیگی ابروها فعلا زخم ،عجله نکن تا عید خودش کمی کمرنگ تر میشه چرا میخوای پاک کنی

کلا پشیمون شدم ولی اگه اوکی بودم هم خیلی داغون کار کرده

بیرون از کادر زده و قهوه ای رنگه و خیلی پهن شده سنم کمه اینجوری اصلا نمیتونم جایی برم دارم سکته میکنم 

الان تقریبا ۵ـ۶ روزه انجام دادم دیگه ورم خاصی نداره ولی افتضاحه خودش کامل پاک نمیشه لیزر نیازه 😭

کلا پشیمون شدم ولی اگه اوکی بودم هم خیلی داغون کار کردهبیرون از کادر زده و قهوه ای رنگه و خیلی پهن ش ...

دست نزن 

حیفه

میکرو ابرو قشنگه 

دو سه هفته بگذره خوشت میاد

الان پررنگ و ضخیمه 

کم کم خوب میشه و ورم اینا میره و کمرنگ تر و باریکتر و قشنگ تر میشه

الکی غصه نخور

من تتو ابرو کرده بودم ؛ بیشتر از ده سال مونده بود؛ اصلا نمی‌رفت؛ قرمز کمرنگ شده بود 

میکرو ابرو خودش پاک میشه ؛ تازه میکرو احتیاج به ترمیم داره 

خوشت نیومد دیگه ترمیم نرو

خدا خیرت بده عزیزم ممنون که نظرتو گفتی خیلی نگران بودم کاش همینطور بشه

سلام گلم ،چه حافظه خوبی داری من چندوقته اصلا درموردپاک کردن تاتوم نگفته بودم توسایت،ببین گلم قطعا یکی ازبهترین کارایی که توعمرم انجام دادم پاک کردن همین تتو بود ،هرچقدرم که ابروت نازک وکم حجم باشه بهتره تاتتوبشهوغیرطبیعی بازیگرا رو ببین حتی یه نفرتاتو نداره،خیلی غیرطبیعی وبده

دررابطه با سوالاتت گلم اول اینکه سه جلسه بالیزر کیوسویچ کامل پاک میشه ولی باید صبر داشته باشی چون هربار رنگ میاد رولایه های بالایی پوست بعددفع میشه ،حتی ازروز اول هم پررنگ ترمیشه ولی نترس ،موهای ابروت سفید میشن که اونم درست میشه بعدش که دوره کامل شد،قرنزی میمونه که به نرور میره اصلا نگران نباش منو اینقدرترسوندن توهمین سایت که ابروت چال میشه بالیزر ولی خداروشکر صدرصدم پاک شده، ریزش نداره اصلا 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست