2777
2789

من تو کنکور ۵۰ زدم

منبعم آی کیو بود و آزمون های مختلف

درسنامه ی خود کتاب

نکات شکل ها رو از دل تست ها بدست میاوردم

یکم بی دقتی کردم وگرنه درصدم به ۶۰ هم میتونست برسه

واسه یه سری جاها ک اشکال داشتم هم فیلم میدیدم

من درصد قلم چیم بالای هشتاده سال دوممه کنکور پارسالمو 50 زدم

شکلارو از روش چند بار میکشم روزی نیم ساعتم جز روتینمه شکلای کتاب درسی

منم یه سوال دارم از شیمی اگه کسی شیمی‌ش خوبه بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در حد ۴۰ درصدالان ۷ ماهی میشه اون دیگ هیچی نخوندمبپرس اگه بلد باشم جواب میدم فقط فصل اول دوازدهم رو ...

منم 38 زدم، ببین من سوالای ph رو اصلا نمیتونم جواب بدم اینجوری نیست که بلد نباشم انگار میترسم سمتش برم، برای تست زدن اینجوری نیستم 

اوایل فکر میکردم شاید چون بلد نیستم اینجوریه، منبعم سخت کردم هم ای کیو زدم از مبتکران ولی هنوز میترسم سمتش برم سر جلسه.... 

توام اینجوری هستی؟ راه حلی داری براش؟ منو واقعا داره اذیت میکنه 

منم 38 زدم، ببین من سوالای ph رو اصلا نمیتونم جواب بدم اینجوری نیست که بلد نباشم انگار میترسم سمتش ب ...

من خودم حفظی های فصل ۱ رو اوکیم و تو کنکورم جواب میدم اما با مسائلش مشکل دارم در اصل، پارسالم آیکیو کار کردم اما مسائلش چون زمان بر بود اکثرا تو کنکور نزدم

نمرمم تو نهایی شد ۱۹ که اونم ۱ نمره رو درست نوشته بودم ولی خط زدم غلطش کردم🙂🙂

مسائل فصل ۱ رو در حد نهایی فول باش اما تست هاش چون وقت گیره به نظرم تمرکز اصلیت رو بذار رو بقیه ی مسائل چون سر کنکور با همینا هم به راحتی میشه ۵۰ زد، من اگه مدیریتم سر دفترچه دوم خوب بود به جرئت هر درسی رو ۱۰ الی ۱۵ درصد بیشتر میزدم

اما برای تقویت مسائلت کلاسایه فراهانی خوبه به نظرم ، ببین اگه ارتباط گرفتی با همون ادامه بده و تست های کنکور و ازمون ها رو تحلیل کن

من خودم حفظی های فصل ۱ رو اوکیم و تو کنکورم جواب میدم اما با مسائلش مشکل دارم در اصل، پارسالم آیکیو ...

مصلایی میرم

حیفم میاد من حفظیاتم خیلی قویه برای شیمی سوالاتی که مسئله نباشنو میزنم

موضوع اینه امسال قلم چی برای درس یک نصف سوالاش پی اچه😐هرررررکااار میکنم نمیتونم بالای 60 بزنم ترازم به خاطر همین موضوع بالا نمیره، به جز اون من فقط پزشکی تهران میخوام در بدترین حالت مشهد باید بزنم سوالشو حتما

مصلایی میرمحیفم میاد من حفظیاتم خیلی قویه برای شیمی سوالاتی که مسئله نباشنو میزنمموضوع اینه امسال قل ...

به نظرم فراهانی بهتره میتونی همین فصل اول رو باهاش ببینی

مسائل استوکیو و اینا به تبع خیلی بهتر میشه جواب داد

قلمچی هم معیار دقیقی نیست

خیلی از رتبه برتر ها اون مباحث قلمچی رو ک نمیرسن صفر میذارن بمونه بعدشم سر کنکور درصد اصلیشون خوب میشه

علاوه بر قلم سوالات خیلی سبز و سنجش هم خوبن

میانگین شیمی تو کشور پایینه اگ یه نفر ۵۰ هم بتونه بزنه به نظرم خیلی خوبه واقعا تراز خوبی بهش میده بقیه رو بین ۵۰ و ۶۰ بزنه همین پزشکی تیپ ۱ میده البته ک معدلشم باید خوب باشه