2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 251 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر زنان رفتی؟ ببین اگه اینقدر مشکلت جدیه مصنوعیشو بخر یا یه چیزی شبیهشو بعد خودت هی انجامش بده تا ...

مشکلو چطوری حل کردی؟

آموزش صرافی نوبیتکس، برای انتقال ایردراپ ها و ارز دیجیتال https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

اینا احتمالا دارن به اسی دلداری میدنبخدا تعجب کردم از کامنتامگه میشه یه زن به هفته ای یکبار بگه خوبه ...

واااای این جمله بهترین لذت بشریت رو واقعی گفتید ؟ ازدواج کردین ؟؟؟واقعا پس چرا ماها که ازدواج کردیم همچنین چیزی حس نمیکنیم !!! فکر میکنم مجردا که تجربه نکردن فک میکنن اووو چیه رابطه ج 

مشکلو چطوری حل کردی؟

اینجا کامل نمیشه توضیح داد 

من اشاره کردم به راه حل 

بزن گوگل سرچ کنید درمان واژینموس میاره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اینا احتمالا دارن به اسی دلداری میدنبخدا تعجب کردم از کامنتامگه میشه یه زن به هفته ای یکبار بگه خوبه ...

واقعا اینقد شیرینه لذتش؟من که هیچ لذتی نبردم تا حالا

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیدونم فک میکنم الکی میگن دروغ میگن یا چه میدونم پیاز داغشو زیاد میکنن یا هم ما مشکل داریم و از ای ...

نه شانس نداریم.فک نکنم با دکتر رفتنم درست بشه واقعا

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!