2777
2789
عنوان

دروغ نگم گاهی به بچه سومم فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 125 پست

عزیزم اگر میتونی بیاری خیلی هم عالیه 

منم خدا بهمون دو تا بچه به فاصله کم داد 

سه سال فرق دارن بچه هام 

اولاش سخت بود زیاد ولی به مرور که بزرگتر شدن با هم بازی میکردن بهتر شد برام 

ولی همیشه هر کس رو می‌دیدم سه تا یا بیشتر داره تو دلم میگفتم چه حوصله ای دارند من که اصلا دیگه هیچوقت نمیارم همین دو تا رو خدا کمک کنه بزرگ کنیم هزار مرتبه شکر 

بعد چند سال که شوهرم مدام حرف سومی رو میزد و من اصلا زیر بار نمی‌رفتم میگفتم اصلا دیگه حوصله ندارم 

تا بالاخره پارسال که پسر دومم کلاس اولش داشت تموم میشد بالاخره شوهرم راضیم کرد که اقدام کنیم .

بعد اقدام داشتیم ولی بازم مصلحت خدا بالاتر بود و نمیشد تا این که بالخره بعد نزدیک یکسال اقدام خدا لطفش رو شامل حالمون کرد و بهمون بخشید 

الان سومی رو باردارم و بچه هام ۱۱ و ۸ ساله هستند  

خدا خودش به همه منتظرا ببخشه 

کلا خواست خدا از فکر و برنامه و هر چیزی بالاتره به نظرم 

خدا خودش سرنوشتمون رو عاقبت بخیر کنه و ان شاالله بتونیم خودمون و فرزندانمان یار امام زمان باشیم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یچی میکشی تو با این منطقت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  
حالا من در حال جنگیدن با خودمم واسه اوردن دومی و بعدشم که دیگه اصلا نمیخوام

باور کن یه روال طبیعیه منم یقین صد درصدی داشتم دیگه نمی خوام حتی می خواستم موقع زایمان از این عملهایی انجام بدم که دیگه بچه دار نشم

به نظر من واقعا زندگی برای یک زن در عین مادر بودن تعریف های دیگه ایم داره جالب نیست که یک خانوم ب ...

اگه ادامه ی کامنتام رو می خوندی می‌دیدی که در این باره هم نوشتم ...من همیشه فعال بودم و هستم در زمینه های دیگه

مگه میشه رابطه نداشت باکره بود بعد حامله شی😮

تو نی نی سایت میشه😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

هر روز که شرایط جامعه ،اقتصاد،جنگ، تحصیل و منابع و... میبینم میگم چطور بعضیا به بچه دار شدن فکر میکنن🤕

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

هر روز که شرایط جامعه ،اقتصاد،جنگ، تحصیل و منابع و... میبینم میگم چطور بعضیا به بچه دار شدن فکر میکن ...

همیشه این شرایط بود از اول دنیا تا الان 

همه دنیا نباید بچه می‌آوردن دیگ ؟

همیشه این شرایط بود از اول دنیا تا الان همه دنیا نباید بچه می‌آوردن دیگ ؟

فکر نکنم همیشه شرایط اینجور بوده

شایدم برای من غیر متطقیه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤