اگه عمدی باشه اره میگم اما اگه ناخاسته باشه نه نمیگم
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه چون هم ناراحت میشه هم بدتر شاکی میشه چرا به روش آوردم!!!
بالاخره اونم هم آدم بوده ک خیلی ناآگاه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
این اتفاق ۳ بار افتاده ک واقعااا تاثیر داشته ولی هیچوقت بروش نیاوردم خودشم ک میاد میگه و معذرت میخواد میگم مهم نبوده ولی هم مهم بوده هم تاثیر خیلی بدی داشت از یچیزایی عقب افتادم واقعا هعیییی
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
متاسفانه مادرهای نسل دهه ۵۰ و ۶۰ خیلی ناآگاه بودن و هستن دست خودشونم نیست اجازه رشد را بهشون ندادن و با توجه به شرتیط زندگی تبدیل شدن به آدم هایی با بعضی از رفتارهای سمی .
واقعا مامانا خیلی حساسن مخصوصا اونایی که خیلی واسه بچه هاشون زحمت کشیدن هزار تا اشتباه هم دارنا ولی بنظر من که نباید اصن به روشون بیاری یا حداقل سریع همون لحظه تذکر ندی بزاری بعدا وقتی همه چی اروم بود بگی