2777
2789

هر راهی که فکر میکنی برا خریدن خونه به همدیگه بگیم  منکه آرزومه یه خونه 120متری از خودمون داشته باشیم لش کنم رو مبل و از زندگی لذت ببرم خسته شدم از مستاجری🥲

بنظر من خریدن ماهیانه طلا خیلی کمک کننده اس من چند وقته همینکارو میکنم تونستم حدود صد تومن جمع کنم حتی شده سکه چند سوتی میخرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاما ی مغازه هست آشناهه از اون لباس قسطی برمیدارماینکه ی جا رو آدم داشته باشه قسطی بتونه لباس شیک ...

بله خوب کاری میکنید باز اینجوری هم لباس دارید هم پس انداز

منم لباس الان واقعا لازم دارم باید برم بگیرم حتما تا یکماه دیگه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

اگه شده صد سوت صد صوت طلا بخر وام بگیر طلا بخر قرعه کشی بنویس طلا بخر وام مسکن بگیر از خونه کوچیک شروع کن اول به هفتاد هشتاد متری رضایت بده اگه پولت کم بود خونه را بده رهن تا با پول رهنش هم یه بخشیش جور بشه تنها راه خونه دار شدن پس انداز با طلاست که با تورم پیش بری ممکنه چند سال طول بکشه اما شدنیه همون صد تومن دویست تومنا را خرج الکی نکن حتی بزار کنار البته قبل همه ی اینا باید از خدا کمک بخوای چه کسایی بودن که با صفر رفتن خونه خریدن چون توکل داشتن