2777
2789
عنوان

منظور نامزدم چیه دارممممم میتکرم

221 بازدید | 15 پست

یکی از فامیلامون همسرش فوت کرده شوهرش خیلیییییییییس بی تابی کرد  

ب نامزدم گفتم چقدر زنشو دوس داشته 

میگه بخدا منم اینجوریم بعد فحشش دادم میگه چرا چیزی نگفتم 

خب گفته منم شما را دوست دارم 

دنبال چی هستی آقای فردوسی‌پور 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب گفته منم شما را دوست دارم دنبال چی هستی آقای فردوسی‌پور

وای ببخشید خندیدم 😂

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

وای ببخشید خندیدم 😂

😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید بد منظورشو متوجه شدید منظورش این بوده که اونم شمارو خیلی دوست، دارع

ممنظورش اینه من مردم اینجوری بی تابی میکنم 

منم گفتم نگران نباش تا تورو نکشم نمیمیرم 

راجب مرگ صحبت کردم عقلش نمیدسه

خب شما گفتی خیلی خانمش دوست داشته 

اونم بیچاره گفته منم تو رو دوست دارم 

باور کنید آقایون اینقدر ریز نگر نیستند ساده تر از این 

حرف ها هستند اینقدر حساس نباش شما 

خب شما گفتی خیلی خانمش دوست داشته اونم بیچاره گفته منم تو رو دوست دارم باور کنید آقایون اینقدر ریز ن ...

آخه ی سری هم رفتیم حلقه بخریم هی من زنگ زدم مامانم 

مغازه دار بهش گفته شما باید انتخاب کنید چرا زنگ میزنه ب کسی 

اینو جلو مامانم گفت 😑😑😑

آخه ی سری هم رفتیم حلقه بخریم هی من زنگ زدم مامانم مغازه دار بهش گفته شما باید انتخاب کنید چرا زنگ م ...

خب اینم درست گفته 

تلاش کن یک چیزی بگی که بهت حق بدم تا این‌جا هیچ کدوم حق باهات نبود متأسفانه 

خب اینم درست گفته تلاش کن یک چیزی بگی که بهت حق بدم تا این‌جا هیچ کدوم حق باهات نبود متأسفانه

خب من فقط زنگ‌میزدم پول حلقه اونو مامانم بریزه ب حسابم 

چندتا شماره کارت دادم موبایل بانکش خراب بود