من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اولین راه ورود ویروس تضعیف سیستم ایمنی هست از طریق ترساندن
از طریق القا
الان آب و هوا بقدری آلوده هست که پیش زمینه شده بدنها رو ضعیف کرده و آماده یه ویروس ساختگی و دست ساز هست
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من و بچه هامم درگیر شدیم ولی چون فرصت نبود استراحت کنم بخاطر بچه هام بلند شدم و بهشون میرسیدم ویروسه دید بد جایی کمین کرده و فرصت گلایه و ناز ندارم یه جوری از بدنم رفت که خودمم متوجه نشدم
فقط آب سیب میخوردم و به حالمو خیلی خوب میکرد
من و بچه هامم درگیر شدیم ولی چون فرصت نبود استراحت کنم بخاطر بچه هام بلند شدم و بهشون میرسیدم ویروسه ...
دقیقا مث من
بچه هام مریض بودن.دخترم ۵ شب و روز از سردرد و گوش در خواب نرفت خودم چنان بدنم درد میکرد که انگار شکسته بودن استخونام ولی قرص میخوردم بلند میشدم چون کسی نبود بهشون برسه تا به خودم اومدم دیدم خوب شدم🤕💔
در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
دقیقا مث منبچه هام مریض بودن.دخترم ۵ شب و روز از سردرد و گوش در خواب نرفت خودم چنان بدنم درد میکرد ک ...
نتیجه میگیریم هر چی اهمیت ندیم ویروس خودش شرمنده میشه 😂😂😂 و شکست میخوره
احساس میکردم هرچی بیشتر ضد تب میدادم به بچه هام بیشتر تب میکردن ولی وقتی کنترلش میکردم شانس بهبودی بیشتر بود