2777
2789

جریان از این قراره که ما ترم پیش با یه استاد یه واحد داشتیم

و توی انتخاب واحد این ترم هم اسم ایشون واسه یه واحد نوشته بودن. 

این آقا به شدتتتت استاد عالی هستش. محترم دلسوز باسواد و کلا ماه

بعد که رفتیم سر کلاس دیدیم استاد یکی دیگه ست و اشتباهی اسم ایشون نوشته شده بوده. بعدا که دانشجوها ازش پرسیده بودن خودش تعجب کرد و گفت که من اسم ها رو درست به آموزش اعلام کرده بودم و اینا

بعد الان که آخر ترمه ارزشیابی اساتید توی سایت گذاشتن که باید به استادایی که این ترم باهاشون کلاس داشتیم امتیاز بدیم

الان اینجا هم باز مثل اول ترم واسه اون درسه اسم استاد خوبه رو هم نوشتن!

فردا خودم دارم واسه یه کاری میرم دانشگاه به نظرتون برم بهشون اطلاع بدم؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه هنوز امتحانات پایانترمتون شروع نشده؟

ما امروز پنجمی رو دادیم ده تا امتحان دارم شنبه که بیاد امتحاناتم تموم میشن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مگه هنوز امتحانات پایانترمتون شروع نشده؟ما امروز پنجمی رو دادیم ده تا امتحان دارم شنبه که بیاد امتحا ...

نه از شنبه شروع میشه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
آره اگر مهمه امتیازا برات

امتیاز من نیست که

دانشجوها به استاد نمره میدن

اره حتما برو بگو

چمیدونم گفتم شاید بگه چه بیکاریه پاشده اومده دم اتاقم واسه همین موضوع    

اره از اول باید اطلاع میدادین

واسه انتخاب واحده که گفتیم تو سایت هم درست شد ولی الان واسه ارزشیابی باز اسم ایشون اومده