2777
2789
عنوان

کسی برای بچه اش پرستار گرفته

128 بازدید | 19 پست

دختر خواهرم ۵ ماهشه ماه بعدی باید مامانش بره سر کار از طرفی دانشجو هم هست کلا ممکنه از صبح تا شب بیرون باشه شوهرشم همینه بنظرتون پرستار بگیره بیاره خونش و تو خونش دوربین بزاره؟ یا بچه رو ببره خونه پرستار با وسایلش؟

اینم بگم مهد کودکای شهرشون ۳ سال به بالا قبول میکنن

مامانم و مادر شوهرشم پیش اونا نیستن

خطرناکه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی تایم برا بچه نداری چرا بچه میارید ک مجبور شید پرستار بگیرید

بستن دهان بقیه و ناخواسته

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

این دوره دیگه کسی قابل اطمینان نیست 

بعد صبح تا شب پرستار باشه زیر ۱۵تومن نمیگیره 

بچه هم عملا با مادر غریبه میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

پرستار بگیره با دوربین. همه کسایی که مشکل نگه داری دارن، همین کارو میکنن عزیزم. بیخود همه بچه رو زا به راه نکنین بکشونین تا خونه پرستار! 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

من برا دخترم از هفت ماهگیش گرفتم میومد خونه ، اولش یه ماه گذاشتم مهد بچه مریض شد ریه اش عفونت کرد بستری شد تو بیمارستان ، دور مهدکودک رو خط کشیدم کلا ، الان دو سال و نیمه تقریبا میاد اون خانم از صبح تا ظهر ، البته الان مرخصی زایمان دومم هستم فعلا نمیان ، پرستار تو خونه خیلی موبه بچه مریض نمیشه راحت صبح میخوابه لارم نیس بیدارش کنی اذیتش کنی تازه برا خود مادر هم خوبه لازم نیس دو ساعت زودتر هم بیدار شه وسایل بچه رو جمع کنه با هزار مصیبت بپوشونه لباساشو برداره ببره ، وقتیم برمبگرده خونه بچه حاضر و اماده غذاشو خورده پوشکش عوض شده ترو تمیزه