2777
2789
عنوان

ازدواج داداشم

124 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها یه چیزی هست که منو خیلی ناراحت میکنه اونم داداشمه چون خونه نداره هیچکس باهاش ازدواج نمیکنه من خیلی ناراحتم هیچکسم باهاش دوست نمیشه یا میشه میزاره و میرع به نظرتون من چه طوری به داداشم کمک کنم دیگه امیدی به زندگی نداره داداشم ۲۹ سالشه نزدیک ۳۰ هر کسی هر راه حلی میدونع لطفا کمک کنه ممنونم 

همون اول راه که نباید حتما خونه داشته باش یواش‌ یواش میخره

چه پر توقع شدن دخترا

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت آدم و حوا ثبت نامش کن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سایت آدم و حوا ثبت نامش کن

نمیگم‌ بده ولی طرف دختر ارو‌ دیده انتخاب کرده هزار و یک مشکل دارن با هم فک کن دیگه بخوای مجازی آشنا بشی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
واقعا چه قدر تفکرت روشنه دخترا میگن خونه داشته باشه به اسمش بزنه داداشم میخاد بمیره

اگه خانواده می تومن

کمک کنند ماشین براش بگیرید 

خونه ارو هم که کم کم میگیره‌ ایشالا 

شغلش‌ چیه ؟ 

وام و اینا بگیره 

به نظرت چطوری کمکش کنم امشب باهام حرف زد کلی دلم گرفت

شما اگه بتونید با ی نفر آشنا کنیدش که به قصد ازدواج باشه و دختر بالغی باشه که شرایط رو درک کنه شاید حالش بهتر بشه و کمتر دلش گرفته باشه

از تو بازار

ن از گوگل

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نمیگم‌ بده ولی طرف دختر ارو‌ دیده انتخاب کرده هزار و یک مشکل دارن با هم فک کن دیگه بخوای مجازی آشنا ...

اتفاقا خیلی راضی بودن مشاور دارن