2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر همسرم دیده بود تاپیکمو 

پرسید این تویی گفتم اره

چیز داستانی ندارم کلا اهل داستان نیستم اونام همینطور 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
فامیل نه اما نامزدن کاربریم پیدا کرد همه تاپیکام دید نزدیک بود کات کنیم😑💔

چجوری پیدا کرده بود با گوشی خودت با شانسی ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نه چون هیچ تاپیکی ندارم نه این کاربریم نه دوتا کاربریای دیگم با  هیچکدوم تاپیک نمیزنم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

خواهر همسرم دیده بود تاپیکمو پرسید این تویی گفتم ارهچیز داستانی ندارم کلا اهل داستان نیستم اونام همی ...

چجوری فهمیده بود شمایی ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

فامیل نه اما نامزدن کاربریم پیدا کرد همه تاپیکام دید نزدیک بود کات کنیم😑💔

خدایی چطور پیدا کرده بود؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

تاپیک نه ولی تو یه گروه مختلطی که محتواش آموزش زبان انگلیسی بود فامیلمون دیده بود رفته بود به مادرم میگفت با پسرا لاس میزنه فلان 

و چت هایی که مثلا از یه دختری تعریف کرده بودم فلان فوروارد کرده بود به مامانم میگف اینو به پسرا گفته

متنفرم

کلا یه خط دیگه گرفتم

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

چجوری پیدا کرده بود با گوشی خودت با شانسی ؟

نه یه تاپیک زده بودم راجب نانزدم بعد از نظرات کاربرا بش عکس دادم گفت اینجا کجاس گفتم نی نی سایت گفت چی نوشتی منم از عنوان بش عکس دادم چند دقیقه بعذ زنگ زد فحش بارونم کرد ک این چرت و پرتا چیه گزاشتی😑🤣