2777
2789

البته من منظورم اون دسته خانواده هایی هستن که میخوان بین پسرشون و عروس جدایی و سردی بندازن و پسرشونو بکشن سمت خودشون وگرنه با خانواده های نرمال و باشعور که تاج سرن 🙏❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو از وقتی زن گرفتی ،اخلاقت عوض شده 

این حرفا ،حرفای تو نیس

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

حس نمیکنم خانواده شوهرم حرفی پشت من زده باشن،اما از اون خانواده هایی بودن که علی رغم حرفاشون که میگفتن تو هم دختر مایی،اما فقط پسرشون واسشون عزیز و مهم بود،طرفداریشو نیکردن و همه چیزو از چشم عروس میدیدن،اصلاً منصف نبودن

دوتا خاهرای شوهرم ومامانشون فتنه به تمام معنا من بچه هام زودرسن ۳۲ هفته به دنیا اومدن دکترا هزاران بار به منو شوهرم. گفت ببین دارن مرخص میشن مراقب باشین کل خاندانو. جمع نکنیدا ماهم به خانوادهامون گفتیم حالا مادر شوهر بی درک وفتنه بادوتا دختراش همه جارو پرکردن که زن پسرمون. نمیزاره مابریم نوه هامونو. ببینیم حالم از موز ماربودنش بهم میخوره انقدر این فتنه وعقربه

خودش خیلی خوبه ولی مادرش خیلی عوضیه نذار زیاد رفت و آمد کنه

ننه اش جادوگره هر چی زنت بهت نیده اول یه قاشق بذار دهنه خودش بگو تا تو نخوری منم نمیخورم عشقم

حواست باشه رسم و رسوما رو بجا بیارن 

اینو بخرن اونو بخرن تو پاچت نکنن.....

و کلی زر اضافه دیگه