2777
2789
عنوان

دوتا دختر دهه نودی متاهل دیدم اون روز توی مرکز مشاوره بیایین یگن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
هرچی تو مشاوره ازدواج میگیم میرن برعکس انجام میدن بعد سال بعد با هزارتا درد برمیگردن ۲ تا نمونه بارز ...

هرچی روان شناس و مشاور بود اومد تو تاپیکم 😂😂😂😍🤍

بنظرم خیلی حوصله و اعصاب میخواد این شغل 

اون روز یکی از این ها مطب رو گذاشته بود رو سرش ولی خیلی خونسرد و با حوصله با طرف مقابل برخورد میکردن 

دمتون گرم 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا اگه پدر مادر درست حسابی داشتن نیاز نبود الان برن مشاوره ازدواج ، باید میرفتن مشاوره شب ادراری ن ...

نه بابا یکیشون مامان دختره گریش گرفته بود بخدا 

میگفت سابقه خودکشی داشته تهدید کرد اگر نزارین خودمو این دفعه واقعا میکشم که رضایت دادیم 

برای همینم بزور اورده بودش مشاوره ...

اون یکیم به اصرار همسرش اومده بود که از اون یکی یکم بهتر بود ولی خب بازم خیلی بچه بود 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خیلی وضعیت جامعه خرابه 

خدایا بچه هامونو دست خودت میسپاریم 

چند تا از همکلاسیای دخترمن کلاه سر مادرای بیچارشون میذارن میرن سر قرار با پسرا 

اینجور که مشخصه خانوادشون هم تا حدودی میدونن که دخترشون کجا میره  ولی نمیتونن جلوشونو بگیرن 

معلوم نیست ایندشون چی بشه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نمیدونم خیلی عجیبهجدیدا تو شهر ما دختر پسرای زیر بیست سال ازدواج میکنن اکثرا هم دختره ۱۵.۱۶ساله با پ ...

مد شده انگار 

دقت کردی قبلا اصلا یدونه هم میشد عجیب بود!

الان اکثرا تو همین سن 

استادمون میگفت میرن مشاور واسه تایید شنیدن یا گول زدن خودشون که تهش بگن اره مشاورم رفتیم دیگه

دقیقا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
مد شده انگار دقت کردی قبلا اصلا یدونه هم میشد عجیب بود!الان اکثرا تو همین سن

من خواهرشوهرم میگه ۷۰درصد بچه های مدرسشون ازدواج کردن

هرروز یکیشون

اکثرا هم هم سن و سالن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
خیلی وضعیت جامعه خرابه خدایا بچه هامونو دست خودت میسپاریم چند تا از همکلاسیای دخترمن کلاه سر مادرای ...

خیلی وضع بد شده واقعا 

انگار باکلاسیه و کار خوبیه براشون هرکسیم بینشون مثل خودشون نباشه امل میدوننش و مسخرش میکنن

خیلی سخته که دختر شما تحت تأثیر دوستاش قرار نگیره 

چون اثر هم نشین زود اثر میکنه

ولی مشاورم بدبخت گفت حالا نامزد باشین چیزی نگفت مگه زیر ۱۵ رسمی میکنن ازدواجو؟

نمیدونممم 

مطب رو سرش بودد

جثه ریز زبون دراز و بی ادب 

مامانشم گریه میکرد میگفت حیف بچم🥲💔

خیلی وضع بد شده واقعا انگار باکلاسیه و کار خوبیه براشون هرکسیم بینشون مثل خودشون نباشه امل میدوننش و ...

اره واقعا 

با اینکه دوست صمیمی نیستن و فقط همکلاسین ولی بازم خیلی نگرانم 

تازه مدرسه ی شاهد هم هستن و دانش اموزا از خانواده ی شاهد و ایثارگرن واینجوریه 

خدا به داد مدارس دولتی برسه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چرا تو کتم نمیره کسی که دختر ۱۳ ساله شوهر میده درک و فهمی از مشاوره رفتن نداره

یکیشون مامانه گریه میکرد راضی نبود هی میزد رو دستش میکفت حیف بچم ..حیف تیکه طلام 

دختر مصمم بود مثل اینکه...

مامانه اورده بودش مشاوره ببینه کاری از دست مشاور میاد یا نه که دید نه 

میگفت سابقه خودکشی داشته گفته اگر راضی نشین خودمو میکشم ماهم رضایت دادیم 

دلم سوخت واقعا

اونا بچن عقلشون نمیرسه.پدر مادر باید عاقل باشن.دختر منم الان تو ۱۴ساله.گفت من میخوام شوهر کنم باید ب ...

یکیشون سابقه خودکشی داشت ترسیده بودن داده بودن مامانه هم هی گریه میکرد میگفت دعا کنین از خر شیطون بیاد پایین میزد رو دستش میگفت حیف دخترم ...

اون یکیم با همسرش اومده بود ولی ساکت بود بازم بچه بود ولی

نمیدونممم مطب رو سرش بوددجثه ریز زبون دراز و بی ادب مامانشم گریه میکرد میگفت حیف بچم🥲💔

شوهره چه حوصله ای دارع اینو تحمل کنه
من خودم هجده سالمه بعضی رفتارامو در سال های قبل  باخانوادم پشیمونم حداقل ادم برا همسرش یه ادم با احترام  میمونه بچگیش رو ندیده 

خانمامنم مخالف زودازدواج کردنم ولی یه چیزی میگم لطفن منونزنیدشاانس چه ربطی به زودودیرداره مثلاخودم ۱ ...

بستگی به طرف داره عزیزم 

دختر ۱۳ ساله با اختلاف سنی بالای ده سال واقعا فاجعه اس !!

ولی من حس میکنم مادر یکی از اون دخترا که ناراحت بود و گریه میکرد دامادش مشکلی داشت که دلش نمیخواست دخترش زنش بشه چون مدام میگفت حیف دخترم 

اون یکیم ۱۵ سال اختلاف سنی یه مرد جدی و خشک کنارش بود تا این میخندید یا شوخی میکرد سریع نامزدش اخم میکرد میزد تو برجکش میگف نخند زشته!

این اول نوجوونی اون توی بزرگسالی 

بعد فکر کن اگر بچه دار بشن همین ها افسردگی بعد از زایمان میگیرن و بچه های پرخاشگر و افسرده و داغون تحویل جامعه میدن!

میشه بگی از چه لحاظ فهمیده؟

از لحاظ اینکه دیگه مثل نسل های گذشته زود باور نیستن، چیزیو تا ثابت بشه میپذیرن، هوش خوبی دارن، سعی میکنن مطابق علم پیشرفت کنن

ولی تمامی این ها باید کنار یک پدر و مادر آگاه و فهمیده و ترجیحا جوان مثل خودشون باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁