2777
2789
عنوان

دوتا دختر دهه نودی متاهل دیدم اون روز توی مرکز مشاوره بیایین یگن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
ولی هرچی سن خودشو دارهاونجور دیگه بچگی نکردندوروز دیگه سی سالشون شد میفهمن چی کار کردن

خیر، ازدواج سن نداره و بلکه یک انتخاب هست...

هزاران نفر توی این سن بودند ازدواج کردن موفق شدن و هزاران نفر بودن جدا شدن...

از اون طرف این موارد توی هر سنی میتونه باشه...

در کل درسته ازدواج و روابط توی این دوره زمونه برای هر سنی ریسک پذیر و غیر منطقی هست...

ولی سن مشخصی نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بستگی به طرف داره عزیزم دختر ۱۳ ساله با اختلاف سنی بالای ده سال واقعا فاجعه اس !!ولی من حس میکنم ماد ...

چه جوری زده نشده از مرده  من خودم نمیتونم همچین حرکتی رو تحمل کنم
دوست دارم شوهرم از من پرشور تر باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به طرف داره عزیزم دختر ۱۳ ساله با اختلاف سنی بالای ده سال واقعا فاجعه اس !!ولی من حس میکنم ماد ...

چه جوری زده نشده از مرده  من خودم نمیتونم همچین حرکتی رو تحمل کنم
دوست دارم شوهرم از من پرشور تر باشه

نتیجه ی آزادی پیش از حدیه ک والدین میدن.گوشی تو سن کم میدن دستشون.بادوستای نادرست رفت و آمد دارن.من دخترم متولد آخرای ۹۴ هستش التماس میکنه گوشی بخرم یه وقتا.گفتم تا موقع قبولی دانشگاهت امکان نداره.داد بزنی گریه کنی غذا نخوری امکان نداره بخرم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آخه یه ده ساله چی از زندگی و سختی و مشکلاتش می‌دونه جز اینکه فکر می‌کنه دایم قراره قربون صدقش برن، ب ...

ده ساله الان رو با ده ساله خودتون مقایسه نکنید....

پیشنهاد میکنم راجب عشق های اولی بیشتر تحقیق کنید، بر اساس مطالب خود رواشناسی عشق های اول فراموش نشدنی هستند خیلیا به نتیجه میرسن و خیلیا هم نه

فعلا هم آمار طلاق نسبت به ازدواج 50 درصد هست!!!

ازدواج چه سن پایین چه سن بالا دچار مشکل توی دوره زمونمون بوده، ولی نه شما و نه من در اون حد نیستیم بتونیم آینده روابطیو بسنجیم...

بهترین چیز اینه با راهنمایی یک بزرگتر بذاریم درست یا غلط بودن رابطه یا ازدواج رو بفهمن...

هزاران نفر بودن توی این سن ازدواج کردن و تا آخر عمر کنار هم بودن و هزاران نفر هم بودن سن بالا طلاق گرفتن...

انسان توی هر سنی میتونه عاشق باشه و همه ی ماها این حس رو از بدو تولد میتونیم تجربه کنیم

من اونقد میبینم بیرون متاسفانه دختر پسرای سیزده چهارده ساله سیگار میکشن و از گل کشیدن و مشروب و پارتی حرف میزنن خیلی ناراحت میشم خدا خودش بچه هامونو حفظ کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

واقعامن تادیدم خوشبخت ان اونم بااختلاف سنی ۱۰سال

خب مردبایدالبته ازنظرمن ازخانومش بزرگترباشه تااینکه درکش کنه

ولیشوهرخودمومثل بزنم ۶سال ازم بزرگتره به خداکه انگار۱۵سالشه 

همچی به قولیبستگی به عقل وشعوروذات داره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
از لحاظ اینکه دیگه مثل نسل های گذشته زود باور نیستن، چیزیو تا ثابت بشه میپذیرن، هوش خوبی دارن، سعی م ...

هوش خوبی ندارن 

اینو ارقام میگه ، دلایلشم خوب میدونم 

اینا تو مسائل دینی دنبال اثبات میگردن ، مثلا بهشون بگی کوروش بزرگ فلان چیزو گفته باور میکنن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
هوش خوبی ندارن اینو ارقام میگه ، دلایلشم خوب میدونم اینا تو مسائل دینی دنبال اثبات میگردن ، مثلا بهش ...

چرا هوش خوبی دارن که سریع کار با گوشی و تکنولوژی رو یاد گرفتن، هر مبحثی توی ذهنشون نمیره...

منظور من صرفا دینی نبود، از باور های عمومی و غیر علمی گرفته تا حتی حرف های علمی...

و همینکه دنبال دلیل هستن مشخصه از نسل های سابق آگاه تر شدن...

درضمن چیزی که ارقام و منطق میگه تکامل هست، تکامل این نسل هم دقیقا توی همین مسائل هست...

اینکه قبول نکنید کاملا طبیعی هست 😁😁