2777
2789
عنوان

دوتا دختر دهه نودی متاهل دیدم اون روز توی مرکز مشاوره بیایین یگن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
شاید باورت نشه اما الان یه سریا میان دفاع میکنن

ببین حالا من کاری ندارم به سن ازدواج خب؟!

اصلا من میگم ۱۳ ساله ایی که یکم درک و عقل بالایی داشته باشه اوکیه 

ولی واقعا این دوتا بچه بودن مخصوصا یکیشون حتی جثه اش هم خیلی ریز بود و زبون درازی داشت قشنگ خام بودنش رو میشد از توی حرفاش متوجه شد 

فکر میکردن درک  برای ازدواج دونستن مسائل جنسیه و هرکسی بدونه دیگه نیاز به هیچی نداره و خیلی عاقل و فهمیده اس

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خانمامنم مخالف زودازدواج کردنم ولی یه چیزی میگم لطفن منونزنیدشاانس چه ربطی به زودودیرداره مثلاخودم ۱۸سالگی ازدواج کردم حالاازنظراطراف ماخیلی دیره این سن واس ازدواج توازدواجم موفقنبودم ولی دوستم تو۱۳سالگی ازدواج کردالان خیلی خوشبخته 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده سال دیگه با دو تا بچه تازه یادشون میفته جوونی نکردن ،فیل شون یاد هندوستان میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
از ویژگی های بارز این افراد همینه همشونمممم از ته معتقدن به سن نیست ما درکمون از زندگی از یه ادم ۴۰ ...

من خودم پارسال ۱۶ سالگی همین باگو داشتم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نسل فهمیده ای هستن ولی عجول هستن!!!

اگه ما به قدر کافی آزادی داشتیم و همراه آزادی آموزش های لازم رو به جوانانمون میدادن همچین اتفاقی نمیوفتاد...

من مخالف کودک همسری هستم ولی حقیقتا باید بگم که توی ازدواج حتی با 10 11 سال سن هیچ پیشبینی صد در صدی وجود نداره که طرف بدبخت بشه یا خوشبخت...

میدونم خیلیا مخالفت میکنن ولی انسان میتونه حتی از همین سن هم عشق ورزیدن رو یاد بگیره و عشق های کم سن جدا از عدم تجربه اشون به عشق های پاک و بدون منافع معروف هست...

هرچیه بهتر از اینه که بعد از 20 25 سالگی بخوان به فکر بیوفتن که اون موقع فوق العاده سخت گیر و غیر منطقی بازم میشن...

ازدواج در کل منطقی نداره چه سن کم چه زیاد

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پس دیگه مشاوره اومدنشون برای چی بود؟

به اصرار مادر یکیشون اومده بودن 

اون یکیم به اصرار همسرش 

ولی مادر یکیشون خیلی ناراحت و نگران بود میگفت تهدید کرده اگر نزارین خودمو میکشم چون سابقه خودکشی داشته ماهم ترسیدیم دادیم وگرنه راضی نبودیم اوردمش مشاوره ببینم از خر شیطون پایین میاد یا نه که حداقل زود عقد نکنه🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

همه اشون دوستپسر دارن الان هیکلاشونم درشته آدم فکر میکنه ۲۰ سالشونه

ااره آبجیم 12سالشه فکر میکنن 15.6سالشه😂🎀

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که