2777
2789
عنوان

از ناز کردنتون برای شوهر وقت زایمان بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 47 پست
ولی خب من هنوزم میگم چرا واسم گل نخریده بودی! میگه به خدا از استرس مغزم قفل شده بود یادم نبود اما خب ...

گل خریدن روز زایمان واقعا چیر الکی هست که مد شده 

خوب مرد پشت در اتاق زایمان بوده تا موقعی که خانوم بیاد بخش حالا چه سزارین و چه طبیعی دیگه معمولا تا بعد از ظهر هست که تو خود بیمارستان درگیر بوده بعد هم فرداش میاد خانوم رو ترخیص کنه با اون همه وسیله چجوری گل بخره 

گل رو بعدا باید برای خونه خرید 

گل خریدن روز زایمان واقعا چیر الکی هست که مد شده خوب مرد پشت در اتاق زایمان بوده تا موقعی که خانوم ب ...

آخه من چهار روز بستری شدم چون حالم بد بود، انتظار داشتم یه گلی کادویی چیزی برام بگیره. خونه هم برگشتیم بازم خبری نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعی یا سزارین بودی ؟ درد داشتی شوهرت داشت فوتبال میدید ؟شوهر من میدونم همه چیز رو میخواد با پول تم ...

طبیعی بودم اپیدورال زیاد دردی نداشتم اما باز نمیشه گفت حالت عادی داشتم اما ریلکس بود 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸