2777
2789
عنوان

از ناز کردنتون برای شوهر وقت زایمان بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 47 پست
الهییی بگردم چقدر عذاب کشیدی خب چرا شوهرت که انقدر نگرانته نگفت سزارین بشی طبیعی خیلی درد دار ...

عزیزمی مهربون

خواست خودم بود طبیعی بهترین بیمارستانم رفتم، شوهرم که وارد نیست طبیعی یا سزارین چیه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم حین زایمانش آدم زجر میکشه خیلی

آره خیلی سخت بود ولی انشالله همه خانوما پروسه زایمان رو طی کنن چون بعدش شیرینه

عزیزمی مهربونخواست خودم بود طبیعی بهترین بیمارستانم رفتم، شوهرم که وارد نیست طبیعی یا سزارین چیه

یعنی کل اون بیست ساعت درد کشیدن رو نخواستی ببرن سزارین ؟یا اون وسط گیر کرده بودی دیگه قبول نکردن سزارین کنند 

همسر من تو زایمان همراهم بود شبم تو اتاق پیش خودم موند اما یک رب یبار پرستار میومد تذکر میداذ اقای ف ...

طبیعی یا سزارین بودی ؟ درد داشتی شوهرت داشت فوتبال میدید ؟

شوهر من میدونم همه چیز رو میخواد با پول تموم کنه 

اینجور موقع ها میگه از دست منکه کاری برنمیاد برات یک پرستار خصوصی میگیزم که بهت برسه بعد خودش فرار کنه 

کلا مدلش همینه تو موقعیتها زیاد دیذم 

سر زایمان دختر برادرشوهرم دیدم ریکشنش رو 

آنقدر راحت خوابیده بود من داشتم دیوونه میشدم نفسم بالا نیومد اون دختر درد میکشید شوهرم خواب بود هر بار میزدمش میگفت تو چجوری تو این موقعیت خوابیدی اخه 

یعنی کل اون بیست ساعت درد کشیدن رو نخواستی ببرن سزارین ؟یا اون وسط گیر کرده بودی دیگه قبول نکردن سزا ...

درداش از اول کمکم شروع شد به مرور زیاد شد دیگه چند ساعت آخر مخصوصا یک ساعت آخر به حد مرگ رسیدم 

ترجیحم این بود فقط اتاق عمل نرم چون سال قبلش یه کورتاژ دردناک داشتم از کمر به پایین سر شده بودم