2777
2789
عنوان

نعیمه تو‌ جوکر

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 99 پست
اگه نعیمه همین چند شوخی رو با احسان نمی‌کرد که اصلا دیگه نمیشد نگاه کرد این قسمتشو ... از بس که همشو ...

دقیقا.  بقیه اشون اصلا قابل رقابت با نعیمه نبودن  انگار سرگردون بودن که باید چیکار کنند نعیمه یه تنه برنامه رو تو دست گرفته بود

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مسخرس این همه ادم حیف شد نه میخنده نه میخندونه حرفم بلد نیست بزنه

حالااینجاهیچی تو مافیا قشنگ انگار هویج بود صدا همه رو درآورده بودذمن جاش ازاون همه هویج بودن خجالت میکشیدم

چند تومن دادن

هدیشو ک تقدیم کرد

خودشون بر نمی‌دارن

نمادینه انگا

اما من شنیدم موقع بستن قرارداد علیخانی بشون ی مقدار پولی میده

پول خیلی خیلی زیاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دقیقا. بقیه اشون اصلا قابل رقابت با نعیمه نبودن انگار سرگردون بودن که باید چیکار کنند نعیمه یه تنه ...

اگر نعیمه نبود که واقعا مسخره میشد علاوه بر جوکر تایم خودش جوکر تایم دونفر دیگرم اون بازی کرد عملا تک بود

من نعیمه و سحر و مهسا رو دوست داشتم

حدیثم زیادی تو نخ ضایع کردنع گلوریاس ی جورایی عقده ای میزنه شخصیتش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
مایکل اسکافیلد رو مگه میشه دوست نداشت مخصوصا فصل اول

همشون رو ، عالین همشون هر کدوم یه جوری

من عاشق پل کلرمن بودم اون زمان تازه اومده بود سریالش

همه قسمتهاش رو در عرض ۲روز دیدیم خانوادگی 😁😂

وقتی نعیمه از ته دل بلند بلند می خنده من خیلی خوشم میاد انگار مدت هاست خندیدن از ته دل یادمون رفته

دقیقا و جالبی ش اینجاست از  نعیمه یه کلیپ دیدم که با بغض میگفت من هیچ وقت برا خودم زندکی نکردم، الویت م همیشه دیگران بودن ،خودمو همیشه فدا  کردم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

حدیث مبر امینی چرا همههههه جا هست 

کلا چندتا بازیگرن همه جا هستن تو، جوکر ،مافیا، پدرخوانده، برنامه های مدیری، نمایش خانگی، مهمون تلوزیون 

حیف امثال علیدوستی ها و...ممنوع شدن جاشونو کیا گرفتن☹️

الان کار مریم سعادت چی بود اونم کار خاصی نکرد

دقیقا 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

حدیث مبر امینی چرا همههههه جا هست کلا چندتا بازیگرن همه جا هستن تو، جوکر ،مافیا، پدرخوانده، برنامه ه ...

همینننن

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀