لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀
اگه نعیمه همین چند شوخی رو با احسان نمیکرد که اصلا دیگه نمیشد نگاه کرد این قسمتشو ... از بس که همشون یخ و بی روح بودن ، مهسا طهمسابی و حدیث و سحر و مریم سعادت و اون فرانسویه که اصلا برای اینجور برنامه نیستن ، نمیدونم چرا احسان این اشتباه رو کرد .. واقعا بیمزه و حوصله سر بودن ، ما بیشتر تایمشو میزدیم بره جلو و اصلا نمیدیدیم .. خدا کنه فصلهای بعدیش اینجوری نباشه ..
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه نعیمه همین چند شوخی رو با احسان نمیکرد که اصلا دیگه نمیشد نگاه کرد این قسمتشو ... از بس که همشو ...
دقیقا
لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀
عاشق شخصیت نعیمه ام...و همینطور سحرر.. با اصالت هستنفقد از گلوریا و بهنوش خوشم نیومد ...گلوریا عین ا ...
من نعیمه و سحر و مهسا رو دوست داشتم