2777
2789
عنوان

رسمی عجیب 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست
جالبش پذیرش و عادی سازی همچین چیزی از جانب مردم اونجاست،نشوندهنده اینه که اونا هم دست کمی از یه الاغ ...

مجبور بودن دیگه حتما

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

خودت کجائی هستی

منم هم اراکی هستم ولی همچنین چیزی توی روستا ما نبوده 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبش پذیرش و عادی سازی همچین چیزی از جانب مردم اونجاست،نشوندهنده اینه که اونا هم دست کمی از یه الاغ ...

متاسفانه فقط یک منطقه نبوده، در مناطق مختلف بسته به اینکه خان تا چه حد می تونسته پست باشه اتفاق میفتاده، یه فیلم هم ازش ساختن، فکر کنم مال قبل انقلابه فیلمش، خودم خیلی وقت پیش دیدم، متاسفانه اسمش یادم نیست، دارم دنبالش می گردم، اگر پیدا کردم اسمش رو می ذارم اینجا.

متاسفانه فقط یک منطقه نبوده، در مناطق مختلف بسته به اینکه خان تا چه حد می تونسته پست باشه اتفاق میفت ...

مرسی ازتون♥️

بله شما الان در امنیت هستی وشکمت سیره نمیدونی ظلم و زور بیداد میکرد مردم گشنه بودن کسی حق اعتراض نداشت برای زنده بودن باید قبول میکردن

جدا از غیرت همسرش اون دختر چقدر اذیت می‌شده 🥲

ببین باید بری از قدیمی ها بپرسی وقتی شاه قاجار تو حرم سراش هزارتا زن داشته خانها هم میکردن البته

کلا کنجکاو شدم حتما راحبش بیشتر تحقیق میکنم 

"خریت نه تنها علف خوردن است"

فیلم رو پیدا نکردم، داستانش در مورد دامادی هست که نمی خواد این اتفاق برای عروسش بیفته، می ره با خان معامله می کنه و زمینی که تنها سرمایش بوده و خیلی برای آباد کردنش زحمت کشیده بوده به جای این موضوع به خان می ده، خان قبول می کنه ولی زیر حرفش می زنه و پسرش رو قبل از عروسی می فرسته سراغ عروس، داماد که می فهمه پسر خان رو می کشه، جنگ در می گیره و تا جایی که من تو ذهنم مونده داماد هم کشته می شه.

کلا مسئله این نبوده که مردم این موضوع رو پذیرفتن یا به عنوان رسم قبولش داشتن، یا قبول می کردن یا خودشون و خانوادشون کشته می شدن و حکومت هم پشت این خان ها بوده، در نهایت رضاشاه وقتی روی کار میاد جلوی این خان ها می ایسته و این اتفاق دیگه نمی افته.

ببین باید بری از قدیمی ها بپرسی وقتی شاه قاجار تو حرم سراش هزارتا زن داشته خانها هم میکردن البته

کلا قاجارها از هر جهت بیش از آنچه که می شه تصور کرد مایه ی ننگ تاریخ این مملکت بودن.

کلا قاجارها از هر جهت بیش از آنچه که می شه تصور کرد مایه ی ننگ تاریخ این مملکت بودن.

با کتاب هایی که مربوط به دور قاجار میخونم بارها شده گریه کردم