2777
2789
عنوان

رسمی عجیب 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست

در زمان قاجار این موارد وجود داشته، در بعضی مناطق دختران قبل از عروسی باید یک شب رو با خان می گذروندن، خان ها اون زمان قدرت زیادی داشتن و زندگی مردم دستشون بوده و مردم علی رغم اعتقاداتشون زیر بار این اتفاق می رفتن.

یک فیلم هم در موردش ساخته شده متاسفانه اسمش یادم نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کی هر چرتی میگه باور نکنید لطفا و نشرش هم‌ندید

یکی از دوستان هم تایید کرد و فیلم ازش ساخته شده

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

اگه واقعی باشه،عقل کل اهالی روستا پاره سنگ برمیداره،چون گشتن و گشتن،فاسدترین آدمو گذاشتن بعنوان کدخد ...

اون فردی که این کار رو می کرده خان بوده، کدخدا نبوده و خان رو مردم انتخاب نمی کردن، متاسفانه در تاریخ قاجار افتضاحاتی وجود داره که الان برای ما قابل باور نیست.

روستا تون کجاست؟

روستای دوستم بود ما بین اراک و الیگودرز 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

زمان قاجار بیشتر از الان رو غیرت و ناموس حساس بودن تار سبیلشون جایی گرو بود واسش سر میدادن ناموس بدن ...

باورش سخته 

قصد بی احترامی نداشتم یک لحظه تعجب کردم فکر کردم شوخیه 😐

نه گلم متاسفانه جدی جدی وجود داشت

اون فردی که این کار رو می کرده خان بوده، کدخدا نبوده و خان رو مردم انتخاب نمی کردن، متاسفانه در تاری ...

جالبش پذیرش و عادی سازی همچین چیزی از جانب مردم اونجاست،نشوندهنده اینه که اونا هم دست کمی از یه الاغ نداشتن