2777
2789
عنوان

توصیه ای برای تازه عروس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خیلی خانواده خوبین من با خانواده خودم رابطه خوبی ندارم میخوام با اونا حداقل صمیمی باشم

از من می‌شنوی نباش

من این اشتباهو کردم بدجور تاوان دادم

کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝

والا طرفای ما رسم اینک عروس بره خونه ی داماد بخوابه نیس .دامادهمش توخونه ی عروسه🤣🤣🤣

ما هیچکدوم رسم نیست 😂

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

حسابی کیف کن دیگه این روزا تکرار نمیشن و پایه های زندگیتو میسازن

احترام هیچوقت یادت نره اول احترام خودت 

از مردت بخواه متناسب با تواناییش تو هر زمینه ای مالی احساسی و ...

غر نزن

حد و مرز را رعایت کن

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
سمی نباشید عشق و محبتتون تو خلوت خودتون باشه واقعا اطرافیان دوست ندارن شاهد عشقولانه هاتون باشن

حقققققق

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
آخه خیلی خانواده خوبین من با خانواده خودم رابطه خوبی ندارم میخوام با اونا حداقل صمیمی باشم

صمیمی یعنی چی 

تمام راز های خانوادت رو بگی یا بگی مامانمم فلانه فلانه ک بعدا مثل تیر تو قلبت فرو کنن

از همین الان تمام خط قرمزا محدودیتا خلاصه هرچی که میخوای تو زندگیت اعمال کنی رو از همین الان پاش محکم وایسا یه ذره کوتاه بیای تمومه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

خوب باش ولی همیشه میگن ***اندازه نگه دار که اندازه نکوست*** به نظرم این جمله رو باید با طلا نوشت

سعی نکن توی این دوران شوهرتون تغییر بدی

و همه چیزو کنترل کنی

چون عقدی همسرت ممکنه یکم تابع خانواده باشه.بعد عروسی دیگه همچین در اختیار خودته

خیلی سنگین و رنگین بقول قدیمی‌ها برو خونه خانواده همسرت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

ببین نگفتن که بی محلشون کن 

میگه اسرار خانوادگیت شخصیت و زندگی مشترکت با شوهرت رو به هیچ عنوان پیش هیچ کدومشون نگو 

بنظر خودت کار قشنگیه یه دختر عقد هر شب خونه مادر شوهرش باشه و اونجا بخوابه ؟ قطعا نه ولی دعوتت کردن برو شبا هم برگرد

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن