2777
2789
والا ما تاحالا اینجوری پشت هم حرف نزدیم

آفرین به شما،آبجیم کوچیکه یازده سالشه،بابام ناراحت شد که داره گریه میکنه دعواش کردم وگرنه من صدای بلند بابامم تا حالا نشنیدم .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
وایی ایتطور مواقع هیچی نگو و فاصله بگیر برو تو اتاق..

بخدا رفتم تو اتاق اومد بالا سرم برا من گریه نکن بهت رحم نمیکنم توام مثل مادرت ج نده یی  ایتارو گف بهم تف کرد بهم رف سر کباب

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا هیچکس منو درک نمیکنه فشار رومه خواهرم بهم گفت بمیر منم رفتم چاقو در اوردم خاستم خودمو بکشم چون ...

ای خدا 

اسی معلومه حال روحیت خوب نیست درکت میکنم 

تو از این زندگی باید بیای بیرون و ذهن خودتو از اول بسازی کلی بری تراپی تا این فشارها از ذهنت بره بیرون 

لطفا از۱۲۳کمک بگیر 

آفرین به شما،آبجیم کوچیکه یازده سالشه،بابام ناراحت شد که داره گریه میکنه دعواش کردم وگرنه من صدای بل ...

آخه الان جز مامان و بابام خواهر و برادرمم که نزدیک ترین دوستمنن حالا ما بخ اییم پشت هم حرف بزنیم

این زندگی که فایده نداره

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
خواهرم از ترس رفت ظرفارو شکست رفت بالا سرش بهش گفت بزرگه دیپلم گرفت فکر کردی میزارم توام بگیری

فقط دهن به دهن نذارید که بهتون آسیب بدتر نزنه

سه تایی برید گزارشش و بدید به عنوان بدسرپرست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

نه عحشای چیز دا بود منظورم نمیگن کلن 😂 تو خونه ممنوعه کلن و گرنه گوه نخور از دهنشون نمیفته همیشه عم ...

فحشای ک دار نمیده😂

فحشای دیگه میده مثلا ج ن ده و هرزه و امثالهم

البته به ما نه

بخدا موندم این مرد اینقدر حرف میزنه خسته نمیشه

خب سررتو بکن تو بالشت هی فحش بده

مغزی نمونده بزام دیگه

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

اونوقت مگه میره زندان؟ نه در میاد منو تیکه تیکه میکنه نزاش برم دانشگاه هفت ماه دارم خونه داری میکنم ...

وقتی بفهمن اوضاع روحی روانی داغونی داره بستریش میکنن 

بعدش اونا خودشون مراکز دارن ازت نگهداری میکنن 

راهی به ذهنم نمی‌رسه جز اونی که بهت گفتم امتحان کن لااقل

چرا بابات خودش کباب نکرد؟ کباب کردن ی کار مردونس

بخدا قسم بیرون بود اومد بعد گفت من رفتم رستوران با رفیقم مسعود خوردیم میبینم داری کباب میکنی با طعنه گفت بعد نشست سر سفرع منم کباب هارو اوردم گفت اینا نپختن جن ده و .... کلی دیگه چیزا زشت بهم گفت منم رفتم تو اتاق اومد گفت سیخ میکنم تو شکمت بعد رفت ب خواهرم گیر داد بیخودی

😶عججججب🤑