2777
2789
پوووو خدا بهت صبر بده //: البته من مامانم از بس دعواش کرده بابام چیزی نمیگه

اون لحظه مگه جرات داری بهش بگی بس کن؟!

یهو به آدم فحش میده

دیوونه ان بخدا

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز بعد صد سال اومدم اينجا حوصلم سر نره ريده شد به اعصابم🤦🏻‍♀️

اعتياد داره؟؟

فقط مواظب خودت باش و اصلا دهن به دهن نذار لطفا…

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
رفتار بابات ک بدون شک سمی و اشتباه بودولی درمورد تاپیک برادرت، وااااقعا اشتباه بود کارت اصلا نمیفهمم ...

چرا هیچکس منو درک نمیکنه فشار رومه  

خواهرم بهم گفت بمیر منم رفتم چاقو در اوردم خاستم خودمو بکشم چون خواهرم دوست داشتم نباید اینو بهم میگفت دلم شکست

😶عججججب🤑

تورو خدااااااااااااااا میدونم شما مادرید بعضی هاتون ارامش بچه هاتون براتون مهمه واسه من خواهر برادر ...

خدابزرگه عزیزدلمم... غصه نخور...نمیه برید پیش مادرت؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
کاشکی گوش کنهمگرنه پیش این یارو آینده ای ندارن

دقیقا با چیزایی که استارتر میگه موندن تو اون خونه چهار سال بعد دیوونش می‌کنه بخدا 

اورژانس اجتماعی هم قانونیه هم هرچی باشه یفکری برات میکنن و از زندگی تو اون خونه بهتره خودشون سرپناه میدن 

اون لحظه مگه جرات داری بهش بگی بس کن؟!یهو به آدم فحش میدهدیوونه ان بخدا

نه عحشای چیز دا بود منظورم نمیگن کلن 😂 تو خونه ممنوعه کلن و گرنه گوه نخور از دهنشون نمیفته همیشه عم به منه بدبخ میگن😐😂

استارتر اینطوری که تو تعریف میکنی یه راه بهت میدم اونم اینکه زنگ بزنی۱۲۳جریانو تعریف کنی خودشون میان ...

اونوقت مگه میره زندان؟ نه 

در میاد منو تیکه تیکه میکنه نزاش برم دانشگاه هفت ماه دارم خونه داری میکنم با ی خواهر کلاس دهمی ی داداش هفتمی

😶عججججب🤑