2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم حالم یه حوریه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 35 پست
چی بگم عزیزم خودت بهتر میدونی اما قهر کردن و سیگار کشیدن که بچه بازیه چیز خاصی نیست اصلا ببین مشکل ...

مثال زدم که بدونی تا این حد بچه هست که سر مشکلات می‌ره سراغ سیگار به جای حل کردن 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دوست من عقد بود خواست جدا شه من کلی نصیحت کردم نذاشتم عروسی کرد بعد سه سال با روحیه خراب جدا شد 😓همیشه عذاب وجدان دارم تشویقش نکردم تو همون عقد جدا شه .البته اون مشکلش این بود که شوهرش شبیه حیوون رفتار می کرد تو هر زمینه ای خیلی خشن بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دلم نگاه کنم که این اواخر مثل برادر بهش نگاه میکردم خیلی سرد شدم ازش دلم از این میسوزه میگم نکنه ...

وقتی حسی وجود نداره چیزی تعییر نمیکنه.دلت برای خودت و جوونیت بسوزه.منم دلم سوخت ۹ سال عمرو تباه کردم آخرشم درست نشد بدهکارم شدم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اصلنم پشیمون نمیشی ، من احمق تو عقد همینو گفتم هی ترسیدم نکنه زود خسته شدم و درست میشه و ازین حرفا ، الان خیانت کزده بهم یه مدت دنیا برام جهنم بود. 

تو عقد بهترین موقعست همین الان خلاص کن خودتو وقتی نه دوسش داری نه به درد ژندگی میخوره

حَسبی الله💫🍃
اینقدر گیجم نمیدونم کار درست چیه دلم میگه شاید چندسال دیگه درست بشه مغزم میگه پیر شدی بسه

این اشتباهو نکن اون اگه میخواست تغیر کنه تو نامزدی یا عقد ک خیلی شیرینو داغه تغیر میکرد

:))

اگر مطمعنی 

جدا شدی 

خودت میتونی کمک کنی به خودت 

به مرور زمان وابستگی کم میشه 

باید هدفمند زندگی کنی 

کلاسی 

درسی 

کاری 

خودتو مشغول کن که وقتی سرتو گذاشتی رو بالشت خوابت ببره 

تا ذهنت درگیر شد 

سریع تو هر قسمت از ماجرا بودی حواس خودتو پرت کنی 

با تمرین و تکرار برات راحت میشه 

روحت کم کم آروم میشه 

زخم هات خوب میشن 

و به زندگی طبیعی برمیگردی 

اما مراقب باش اشتباه نکنی و یکوقت وارد رابطه نشی 

فعلا با تنهایی خودت حال کن 

تا مغزت آروم نشده دلبسته کسی نشی که معمولا انتخاب اشتباه می‌کنی 

مشلوزها پیغمبر هم نیستن ...دوست شوهرم سه ماه قبل از ازدواج رفت مشاوره قبل از ازدواج..که خیلی هم مطرح ...

والا خاله ی من رفت پیش مشاور گفت بدرد هم نمیخورن مردتان مسئولیت پذیر نیس اون گفت میرم درستش میکنم درست ک نشد هیچ با یه بچه برگشت

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

اگر مطمعنی جدا شدی خودت میتونی کمک کنی به خودت به مرور زمان وابستگی کم میشه باید هدفمند زندگی کنی کل ...

من وسواس فکری دارم چیکار کنم بعد جدایی نابود نکنم خودمو با فکر 

یعنی فکر میکنی پشیمون میشه از جدا شدنت؟الان دوساله عمرت و پاش دادی تغیری کرده؟

نه تغیر نکرد بدتر شده 

ولی خب وسواس فکری دارم به خصوص شب ها اینقدر فکر میکنم سردرد میگیرم 

چیکار کنم که خاطره ها از ذهنم بره 

و فکرم نره سمت اینکه زود خسته شدی باید میخوندی درستش میکردی

دوست من عقد بود خواست جدا شه من کلی نصیحت کردم نذاشتم عروسی کرد بعد سه سال با روحیه خراب جدا شد 😓هم ...

والا خاله ی من رفت پیش مشاور گفت بدرد هم نمیخورن مردتان مسئولیت پذیر نیس اون گفت میرم درستش میکنم درست ک نشد هیچ با یه بچه برگشت

اصلنم پشیمون نمیشی ، من احمق تو عقد همینو گفتم هی ترسیدم نکنه زود خسته شدم و درست میشه و ازین حرفا ، ...

خاله ی من رفت پیش مشاور گفت بدرد هم نمیخورن مردتان مسئولیت پذیر نیس اون گفت میرم درستش میکنم درست ک نشد هیچ با یه بچه برگشت

نه تغیر نکرد بدتر شده ولی خب وسواس فکری دارم به خصوص شب ها اینقدر فکر میکنم سردرد میگیرم چیکار کنم ک ...

حالا شیش ماه دیگه فرصتش بده..باهاش حرف بزن بگو اگه منو زندگیت میخای باید تغییر کنی ببین ککش میگزه اصن