2777
2789
عنوان

چقدر آدم عوقش میگیره از نظر تفکر خیلیا

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 33 پست
اصلا درک نمیکنمنظر میپرسن خب نظرتو بگو عزیزدلمچرا گند میزنی به اطراف طرف مقابل

خب نظر مثبت شما فقط میخواین 

وقتی نظر میپرسین باید منفی ها رو هم بپذیرین

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این موردی که شما اشاره کردی حسادت نبود البته توی تاپیک اون خانم پرستار دوست پسر پزشکشدیگه هر حرف و ن ...

نه عزیزم اونو نمیگم که

حالت کلی

یکی عکس میده میگن وایییی چقد زشت

وای افکت

وای فیک

باباجان نظرتو بگی کافیه نپر به طرف

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اگه منظورت رل پزشک بود خدایی خیلی ضایع پز داد

نه کلی میگم همه تاپیکا همینن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
😂😑یک بنده خدایی گیر داده بود به تاپیک های من که تو دروغ میگی

چقد بدبختن اینا

چقد بدبختتتت

نه عزیزم اونو نمیگم کهحالت کلییکی عکس میده میگن وایییی چقد زشتوای افکتوای فیکباباجان نظرتو بگی کافیه ...

خب وقتی طرف عکس می‌ذاره نظر میخواد 

از نظر یک نفر زشته🙁

اونم نظرشو میگه

یا از نظر یک نفر افکت و فیکه ، اونم نظرشو میگه

مگه نظر ها همه باید مثبت باشه؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بحث پز نیست اصلا این خانم معروف شده با تاپیک هاش و حرف های عجیبشبعد بقیه حرف میزنن ، یک عده توی تاپی ...

من تا حالا ندیده بودم تامیک هاشو همین یدونه رو دیدم خیلی ضایع بود خداییی

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
خودت چن بار تاپیک اون هانا کامنت گذاشتی و کوبیدیش😂😐

کدوم هانا؟

من تا جایی که میتونم همیشه حس خوب میدم

دلی نشکستم شاید اشتباه گرفتی

به نظرم تو این سایت هر چه پنهان تر باشی ، بهتره. من خودم تقریبا هیچی از خودم و زندگیم نمیگم.

اره بخدا یا چشم میزنن یا گند میزنن به اعصاب😂

من تنها چیزی که تو این سایت هیچوقت درک نکردم کامنت هائیه که تو تاپیک یکی از کاربرا مینویسن تا میاد ا ...

😂😂😂😂😂

هموووون افرین دقیقااااا

شاید اون میخواد کنار بیاد تظاهر کنه فراموش کرده

چرا نمیزارن ادم دو دیقه خوش باشه

بحث پز نیست اصلا این خانم معروف شده با تاپیک هاش و حرف های عجیبشبعد بقیه حرف میزنن ، یک عده توی تاپی ...

نه جانم🫶🏻

من اونو نگفتم حرفم کلیه

حسادت چیه نصف این هایی ک درد دل میکنن از شوهراشون و رابطه و سقط و..... مرد هستن نصف دیگ دخترای ۱۳ یا ...

نه خب خیلیاشونم حسادت میکنن

کار جالبی نیس بخدا هر کسی مزد زحمتشو میخوره

خب نظر مثبت شما فقط میخواین وقتی نظر میپرسین باید منفی ها رو هم بپذیرین

میپذیرم عزیزم

اینکه محترمانه نظر منفی بدی

فرق دارم با اینکه بپره به طرف