2777
2789
عنوان

خانم های مطلقه یا متاهل عاقل

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا شو کلاس ها هم من باشم نمیرم

انقد اطرافم از اینا دیدم

همین طبقه پایینیمون انقد رو مخ تشریف دارن دلم میخواد با اردنگی پرتشون کنم بیرون 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
منم ازدواج اولم اصلا دلم نمیومد جدا بشم مشاور و شورای حل اختلاف هر دو گفتن جدا بشو تا بچه نداری. من ...

همسر من یه جوریه  به محض اینکه قهر میکنیم به جای اینکه بیاد راه پیدا کنه برای آشتی می‌ره افسرده میشه سر می‌ذاره به بیابون سیگار می‌کشه 

درحالی که هزار بار قول داده نکشه  

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مثلا چیکار میکنه

آداب معاشرت ساده بلد نیست 

مدیریت مالی نداره 

به عنوان همسر هم که اصلا نمیشه بهش تکیه کرد همیشه باید خودم مراقب خودم باشه حتی برای مسایل مالی خودم برنامه ریزی کنم چه برسه بقیه چیزا 

اخ اخ مال منم اینجوری بود قهر میکرد گریه هم میکرد

اره دقیقا هربار بغض می‌کنه میگه من جز تو دلخوشی ندارم

این همه سال عوض نشده زاتش اینه با دو‌جلسه مشاور انتظار درست شدن داری واقعا؟

نمیدونم پیش خودم میگم شاید بشه درست کرد 

من کلا ذاتا اینطوریم دلم نمیاد چیزی که بابتش تلاش کردم خراب کنم   

چند سالشونه؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

انتخاب اشتباه تموم بشه بهتره.

اگه مطمئنی اشتباهه تموم کنی الان خیلی بهتر از فرداست.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

انتخاب اشتباه تموم بشه بهتره.اگه مطمئنی اشتباهه تموم کنی الان خیلی بهتر از فرداست.

همش با خودم میگم نکنه راه نرفته باشه ولی من زود کم آوردم نرفتم شراغش

همش با خودم میگم نکنه راه نرفته باشه ولی من زود کم آوردم نرفتم شراغش

تو زود کم نیاوردی حتی اگه تو هم کم نیاری و باز ادامه بدی تا خودش نخواد درست نمیشه.

من آدم می شناسم ۵۰ سالشه هنوز مشخص نیست شغلش چیه.

هنوز نتونسته یه ثبات داشته باشه.

بیخیال عالم و آدم بعد زن و بچه اش تو سختی و مستاجری.

خودش نخواسته وگرنه شرایطش هم داشته.

با آدمی که نمی دونه از زندگی چی می خواد و کجای زندگیه وقت خودتو هدر نده.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......