من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هانا جون دوست پسر و کراش های شما هیچ شاخص دیگه ای جز پزشک بودن و مخصوصااا اینترن بودن ندارن؟
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
توی روز حداقل دوبار با تاپیکای رلم اینترنه و پرستارم تو مواجه میشم باشه عزیزم کل نینی سایت متوجه شدن شما پرستاری و رلت هم اینترنه باور کن اینا هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداره و ملاک نیست!!!
حالا حتما باید تو عنوان درج میکردی رل پزشکماولین باره همچین چیزی میبینم تونی نی سایت😂💔
انگار چنتا رل در شغل های مختلف داره بعد واسه اینکه ما قاطی نکنیم میگه رل پزشکم
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻 بـرگ از درخـت خـسـتـــہ مـیـشـد پـایـیـزو بـــهـونـه مـیـکـرد :) 🍂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎