2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این منطقی هست

با این قیمتا منطقی که  نیست قطعا اجباری شاید بشه یه کاریش کرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین یه بازار میوه سبزیجات هربارکه میریم ۵۰۰ ۶۰۰میره ماهی۴بارهم بریم میشه ۲۵۰۰ که بیشترمیریم 

کلم کاهو کیلو۴۵

گوجه۵۰ 

پیاز۳۵دیگه خودتون حساب کنید چقدرخوراک زیاده اگه بخای مث ادم غذابخوری ماهیانه هرنفر۵هزینه خوراکشه

فقط گوجه و سیب زمینی و میوه هایی میخریم پنج تومن گوشت و برنج و چایی ک دیگ حساب نکردم

مگه هر ماه برنج و چای میخرید 

هر دو ماه ما گوشت میخریم مثلا ۴ کیلو مرغ و گوشت برنج هم سالی یک بار صد کیلو میخریم 

میوه هم در طول ماه 

خوب برنج رو که آدم سالی یکبار میخره هر ماه که برنج نمیخره مگه گوشت و مرغ و میوه چقدر میخرید در ماه ? ...

ما برنج ماهیانه میخریم .چهار نفریم  دوتا بچه که مدرسه میرن مدام خوراکی میخوان ما بیشتر میشه

مگه هر ماه برنج و چای میخرید هر دو ماه ما گوشت میخریم مثلا ۴ کیلو مرغ و گوشت برنج هم سالی یک بار صد ...

سالی ۱۰۰کیلو برنج میخورید؟مگه چندنفرین؟

چقدرکم گوشت میخورید ۴کیلو برای ۲ماه؟

من هرماه۴کیلو سینه مرغ ۴کیلوماهی که استخون وسرش واینا بچینی‌۲۵۰۰کیلو میشع گوشت چرخ شده هم یک کیلونیم زورمون به گوشت گوسفندنمیرسع

سه نفر پنج تومن منطقیه?برنج گوشت مرغ میوه بیشتر میشه که

برنج ۱۰ کیلو ۶ ماه پیش خریدیم هنوز داریم، هفته پیش یه بسته فیله مرغ از فروشگاه خریدم ۲۴۰ تومن برای یک ماه کافیه،مصرف گوشتمون زیاد نیست نهایتش ۵۰۰ الی ۷۰۰ تومن،اونم ذخیره می مونه تو یخچال برا مهمون،میوه هم ماهی یکبار می‌خریم می‌مونه تو یخچال،کلا خودمون زیاد اهل خورد و خوراک نیستیم،دو پیمانه برنج میپزم واسه ناهار فردامم می مونه