ابومحمد_جولانی مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 عنوان هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 88 پست دوسال پیش کاربری داشتم کاررا تاپیک ریزش مو میزدن من میکفتم خداذشکرت موهام عالیه حالا یساله گرفتار چربی کف سر شدم و درمانی نداره😩 ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 1403/10/17 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 علتش استرس و تنش هم هست نه من هیچ تغییری نکردم از لحاظ روحی روانی ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
fhm84 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 249 سرکه😐 اره گفتن ک موهارو خیس کنی سرکه سیب بزنی یه رب بمونه بعد باشامپو بشوری چربی کف سر رو تنظیم میکنه البته نه زیادا مثلا یه نصف لیوان سرکه سیبو با دولیوان اب قاطی کنی :))
سایهماه۱۱۱ عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 541 هرکاری بگی مردم موهام درست نشد مث قبل اول اینکه شامپو سیر بزن . بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اومدی بیرون خشک شد شونه بزن .سشوار اصلا استفاده نکن .با اب ولرم رو به سرد دوش بگیر .
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 937 من روز در میون با صابون آن جی میشورم خیلی بهتر شده فقط بیشتر کرک از سرم میریزه ...موهایی که به پنج سانتم نمیرسن و تازه در اومدن
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5107 ربطی ب اینا نداره یدفعه چرب شد و نمیدوتم علتشو اتفاقا ربط داره شامپوهای بدون سولفات اصلا کف سر و موهارو تمیز نمیکنه و باعث چربی کف سر میشه . استفاده ی زیادش خوب نیست ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
سایهماه۱۱۱ عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 541 اره آرزومه درمانشد بدونم منم ی نکنته هایی ساده گفتم به دوستمون
donyay عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 11003 اره گفتن ک موهارو خیس کنی سرکه سیب بزنی یه رب بمونه بعد باشامپو بشوری چربی کف سر رو تنظیم میکنه البت ... اها اره اینطوری خوبه
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 اول اینکه شامپو سیر بزن . بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اوم ... من این کارایی رو که میگی اصلا انجام نمیدادم واقعا نمیفهمم علت چرب شدن موهام چیه ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 937 منم ی نکنته هایی ساده گفتم به دوستمون چی بود عزیزم
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 اتفاقا ربط داره شامپوهای بدون سولفات اصلا کف سر و موهارو تمیز نمیکنه و باعث چربی کف سر میشه . استفاد ... من 24 سال موهام خشک بود یدفعه چرب نیشه نمیدونم علتشو😩 ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 منم ی نکنته هایی ساده گفتم به دوستمون روغن چی اخه بدتر ورب میشه ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
سایهماه۱۱۱ عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 541 من این کارایی رو که میگی اصلا انجام نمیدادم واقعا نمیفهمم علت چرب شدن موهام چیه ببین منم کل موهام میریخت الان خداروشکر خوب شده حنا هم خوبه
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 من روز در میون با صابون آن جی میشورم خیلی بهتر شده فقط بیشتر کرک از سرم میریزه ...موهایی که به پنج س ... من صابون تاید ریکا سرکه سیب حنا تخم مرغ رزماری قرص راکوتان هرررررررر چیزی که فکرشو کنی استفاده کردم موهام مثل سابق بشه نشدن ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 937 اول اینکه شامپو سیر بزن . بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اوم ... عزمزمه موهامو کوتاه کردم بعد روغن بادوم تلخ زدم که مثلن رشد کنه یهو دیدم رو بالشم پر از موعه.....
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 570 ببین منم کل موهام میریخت الان خداروشکر خوب شده حنا هم خوبه حناشم زدم ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹