2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 88 پست
منم 🙂ریزش مو دارم زیاد موهامم چربه ولی ب پیشنهاد یکی از کاربرا سرکه سیب زدم بهتر شده

دقیقا سرکه سیب خوبه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بود عزیزم

شامپو سیر بزن. 

تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اومدی بیرون خشک شد شونه بزن. 

روغن هیچ روغنی استفاده نکن. 

قرص زینک بخور.

اندازه ی وجب دستت موهاتو کوتاه کن .

همیشه با اب رو به سرد دوش بگیر. 

از سشوار اصلا استفاده نکن. 

منم مثه توعم....راهی پیدا کردی به منم بگو

قرص راکوتان میخورم خشک میموند اما لب رو بشدت خشک میکرد همیشه که نمیشه راکوتان خورد

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

شاید کبد چرب داری

ی ازمایش کامل کبدی و ی سونوی شکم و لگن بده علتش معلوم میشه 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شاید هورمونات بهن ریخته ک یهو چرب شده سرت، یا کبد چرب داریی ازمایش کامل هورمونی و کبدی و ی سونوی شکم ...

اقا هورمونش بهم میریزه،؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اقاعه

😂😂😂😂

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /