نزدیک بیست روزه یه مشکل جدی تو کارش پیش اومده باشه خیلی کم حرف و توخودش باشه با اینکه قبلا برونگرا بوده وادمی بوده که همیشه محبتشو بهتون ابراز میکرده ولی الان خیلی خیلی کم شده محبتش و سرد...درحدی که حس میکنین احتیاج به محبتش دارین ولی اون هم چنان سرده چه رفتاری باهاش میکنین تو این شرایط ؟اصلا داره بخاطر مسائل کاری این رفتارو کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خودتون اول توضیح گفتین بیست روزه مشکل جدی تو کارش پیش اومده...برای آقایون مشکل کاری خیلی قضیه ...
تا الان سعی کردم همینطور باشم دلداری بدم خونه زندگی همونطور باشه که اون دوست داره خیلی تو پر و پاش نپیچیدم نمیدونم انگار فعلا جز صبر کار دیگه نمیشه کرد
افرین دقیقا انگار یه حصار کشیده مثال خوبی زدی قبول داری ادم هر چقدرم میخواد خودشو اروم کنه باز یه حس ...
اره منم اون دوره که اینطوری میشد حس تورو داشتم ولی اینجور نیست،برای اونا مسئله بزرگی به حساب میاد حقم دارن مسئولیت یه زندگی رو دوششونه،واسه منم همینطوره چون طرفم دوست داره با بهترین موقعیت و شرایطی که در توانش هست سر خونه زندگیمون بریم،یخورده بحاطر این چیزا ناراحت میشن،مثل قبل میشه اصلا نگران این موضوع مباش فقط کنارش باش سوال پیچش نکن ناامیدش نکن،به پر و پاشم نپیچ زیاد،خودش کم کم یخش باز میشه
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨