2777
2789
عنوان

متاهلای باتجربه اگه شوهرتون اینجوری بشه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 79 پست
این مدت اصلا پاپیچش نشدم حتی زیادم حرف نمیزنم ولی به نظرتون میشه دوباره مثل قبل بشه همش حس میکنم بین ...

اره عزیزم معلومه که میشه ،این چیزا پیش میاد مشغله ذهنیش زیاده 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من ۴ ساله تو رابطم،وقتایی که از نظر مالی به مشکل میخوره انگار دور خودش حصار میکشه بی حوصله کم حر ...

افرین دقیقا انگار یه حصار کشیده مثال خوبی زدی 

قبول داری ادم هر چقدرم میخواد خودشو اروم کنه باز یه حس غمی تو دلش داره یا همش یاد قبل میوفته ادم 

عزیزم خودتون اول توضیح گفتین بیست روزه مشکل جدی تو کارش پیش اومده...برای آقایون مشکل کاری خیلی قضیه ...

تا الان سعی کردم همینطور باشم دلداری بدم خونه زندگی همونطور باشه که اون دوست داره خیلی تو پر و پاش نپیچیدم نمیدونم انگار فعلا جز صبر کار دیگه نمیشه کرد

افرین دقیقا انگار یه حصار کشیده مثال خوبی زدی قبول داری ادم هر چقدرم میخواد خودشو اروم کنه باز یه حس ...

اره منم اون دوره که اینطوری میشد حس تورو داشتم ولی اینجور نیست،برای اونا مسئله بزرگی به حساب میاد حقم دارن مسئولیت یه زندگی رو دوششونه،واسه منم همینطوره چون طرفم دوست داره با بهترین موقعیت و شرایطی که در توانش هست سر خونه زندگیمون بریم،یخورده بحاطر این چیزا ناراحت میشن،مثل قبل میشه اصلا نگران این موضوع مباش فقط کنارش باش سوال پیچش نکن ناامیدش نکن،به پر و پاشم نپیچ زیاد،خودش کم کم یخش باز میشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

امیدوارم مرسی عزیزم

خواهش میکنم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اره منم اون دوره که اینطوری میشد حس تورو داشتم ولی اینجور نیست،برای اونا مسئله بزرگی به حساب میاد حق ...

درست میگی عزیزم حرفات منطقیه سعی میکنم همینطوری باشم که میگی مرسی گلم❤️

درست میگی عزیزم حرفات منطقیه سعی میکنم همینطوری باشم که میگی مرسی گلم❤️

انشالله کنار هم خوشبخت بمونید💚🌱