2777
2789
عنوان

خانواده نامزدم عید قربان برام سرویس طلا آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 39 پست

منم اصلا سرویس طلامو‌دوس نداشتم شوهرم نتونست بهترشو بخره 

منم اصلا ازش استفاده نکردم برامم مهم نیست من به چشم پس انداز میبینمش حتی روز عروسیمم لباسم پوشیده بود ننداختم سخت نگیر انشالله خودت بهترشو میخری بعدا

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن نگو عزیزم 

بعدها بازم یا میارن یا میخری 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

قدیمیه خیلیم رنگش زرده من میخواستم سرویس سفید بگیرم که به لباس سفیدم بیاد

سفید دیگه الان مد نیست 

من عروسیم ۲۰ سال پیش بود دنبال سفید بودم . همون زرد قشنگتره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

اونایی ک میگن اینده بفروش

ببین اسی طلا رو تو ۳   ۴ سال بفروشی کلا ارزشش میره.چون کلا دستمزد برمیدارن برا خودشون و ضرر برا ما هس.حالا استفاده کن

تو اینده بازم بخر حالا ک میگی وضع شوهرت خوبه

ببر بده سفیدش کنن اگه هم دوسش نداری بعدازعروسی ببر تعویض کن پول جمع نکن به درک ضررمیکنه مگه مردا قدر میدونن اخه؟ببر چیزی که دوس داریو بخر ولی زیاد تعویض نکن این یبارو بکن ولی بذار بعده عروسی الان بکنی ناراحت میشن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

حتما به شوهرت بگو اینو دوست نداری و باید به سلیقه خودت خرید میکردن. مثل اینه تو تنها بری کت شلوار دامادی براش بخری. حس نمیکنه بهش توهین شده؟

دعوا راه ننداز فقط حالیش کن کارش زشت بوده. بعد نامحسوس تو سرش بنداز که باید یکی دیگه بخره ولی اینم حیفه بفروشید و سرمایس و... میگی وضعش خوبه ببرش یه سرویس دیگه بخره هرچند ظریف

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.