2777
2789

اخلاقققق داشته باشههه بهم اعتماد داشتههه باشه احترام حالیش باشهه هیززززز نباشه حقوقش ده تومن یا حتی کمتر باشه هم مهم نی🌱چون معتقدم میتونیم درکنار هم درامد و بالا ببریم ولی اخلاق و اون اعتماده توی وجودش نهفته است و قرار نی بعد ازدواج به دست بیاره من درکنار همسرم ارامش میخام نه پول 

(درضمن مجردم)

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمد کمتر از ۳۰میلیون نمیشه زندگی چرخوند همیشه کم میاری هیچوقت پیشرفت نمیکنی

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

خوشی زده زیر دلت پول نباشع نه اخلاق هست نه احترام نه ارامش

نه ولله خوشی چی 😑

ولی من توی یه خانواده ام درآمد معمولی سطح زندگی معمولی رو به بالا ولی بی اخلاق بی اعتماد قدیمیییی فکر

حالا بدرد چی میخوره 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

مجردی هنوز تو دل ماجرا نرفتی که بفهمی عشق و عاشقی نون و آب نمیشه.ی مهمونی میخوای بری لباس نداری بپوش ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

ولی بخدا اگه ادم بخواد پولو یه روزی شاید به دست بیاره ولی شوهره بی اخلاق دیگه اخلاق دار نمیشه

خوبه ماشین شوهر لند کروز باشه ولی ساعتی یه دوست دختر توش باشه؟؟

یاا پول داشته باشی شوهرت اخلاق نداشته باشه یه توک پا تا فست فودی بری

پراید باشهه بهتر نی ولی پاک باشه؟؟

برید بیرون بجا همبرگر نمیدونم چی چی فلافل بخوری ولی ذووق کنی