2777
2789

من کلا ادمی ام که تو زندگیم یه سری حساسیت های خاصی دارم ، مثلا از غیبت کردن یا اینکه پشت کسی بشینم بد بگم خیلی بدم میاد ، چون این جور صحبتا پر حاشیه و داستانه ، تو محل کارم هر وقت دارن پشت کسی بد میگن من میرم اونور و هیچی نمیگم ، یا میخوان برن بیرون همشون میگم من ترجیح میدم تو محل کار فقط همکار بمونیم و تمایلی به ارتباط بیرونی ندارم ، بعد همش میگن خودتو گرفتی و این حرفا یا میگن بد اخلاقی 

درحالی ک خیلی خوشبرخوردم فقط رو این چیزا حساسم و از حاشیه به شدددددت متنفرم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شخصیتت مثل خودمه و واقعا درکت میکنم میگم بداخلاق نیستی ،من درونگرا هم عستم

منم درونگرام بیشتر وقتا 

نه عزیزم اصلا بد نیست خیلی هم خوبی 

منم همینطوریم دقیقا 

ولی با خانوادم خیلی صمیمیم اما با یه سری افراد سنگین تر برخورد میکنم

حس میکنم یه سری افراد خیلی بی جنبه هستن و تا به شناخت کاملی ازشون نرسیدی نمیتونی مهربون رفتار کنی چون پررو میشن و روی اعصابت راه میرن

کار خیلی درستی می کنی

از همکار دوست در نمیاد

همین دیروز دیدم یکی از همکارا که با اون یکی به شدت دوستن و خونه همدیگه هم میرن حتی ، در نبود دوستش جلوی بیست تا همکار دیگه پنبه دوستشو پیش مدیر زد و کلی ازش بد گفت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بداخلاق نیستی ولی خب بقیه باهاتون راحت نیستن یعنی حس صمیمی بودنرو ازتون نمیگیرن بخاطر همینه این مدلی بهتون میگن

البته کاری که میکنی خیلی درسته چون ته این پشت سر دیگران حرف زدنو نمیدونم دوستیای اکیپی داستانه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بداخلاق نیستی ولی خب بقیه باهاتون راحت نیستن یعنی حس صمیمی بودنرو ازتون نمیگیرن بخاطر همینه این مدلی ...

اره نمیدونم چرا ، اصلا حس صمیمیت و کسی ازم نمیگیره رفتارم خیلی یخه ، گاهی گرمم ولی یهو میرم تنظیمات کارخونه سرد میشم